4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Avni Aker'de gol sesi çıkmadı

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Gaziantepspor'la 0-0 berabere kaldı

MAÇTAN DAKİKALAR

1.Dakika :Karşılaşma Gaziantepspor'dan Hakan Bayraktar'ın vuruşuyla başlıyor.

4.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı, Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Gabric yükseldi kafayı vurdu ama top üst direğe çarparak auta çıktı.

6.Dakika :Gaziantepspor atağında Murat Ceylan topla beraber sağ kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

7.Dakika :Gaziantepspor atağında Olcan sol kanatta topla buluştu, ceza sahasına doğru ilerledi, ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

16.Dakika :Gaziantepspor sağ çaprazdan serbest vuruşu kullandı, Julio Cesar direk kaleye sert vurdu ama top üstten farklı şekilde auta çıktı.

17.Dakika :Trabzonspor atağında Gökhan Ünal sağ kanatta topla buluştu, içeriye çevirdi ama savunma araya girerek Umut'tan önce topu uzaklaştırdı.

22.Dakika :Trabzonspor atağında savunmadan seken topa Colman yerden vurdu ama top kaleci Mahmut'ta kaldı.

23.Dakika :Trabzonspor atağında ceza sahası içine yapılan ortaya Umut hareketlendi ama kaleci Mahmut zamanında çıkarak topun sahibi oldu.

27.Dakika :Gaziantepspor atağında Hakan Bayraktar sol kanattan ileriye uzun oynadı ama kaleci Sylva zamanında çıkarak topun sahibi oldu.

28.Dakika :Trabzonspor atağında Colman, Gökhan Ünal'a pasını verdi, Gökhan Ünal sağ kanattan bindirme yapan Serkan'a pas atmak istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

29.Dakika :Gaziantepspor'da Ivan De Souza sağ kanattan serbest vuruş kullandı, arka direğe doğru ortaladı, Correia kafayla penaltı noktasına indirdi ama savunma son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

31.Dakika :Gaziantepspor atağında Jorginho sol kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmada Giray'dan kornere çıktı.

32.Dakika :Gaziantepspor'da Jorginho sol kanattan korneri kullandı, penaltı noktasına doğru ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.

33.Dakika :Trabzonspor atağında Colman ileriye doğru uzun oynadı, Umut hareketlendi ama kaleci Mahmut çıkarak topu aldı.

34.Dakika :Gaziantepspor atağında Jorginho sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Olcan topa kale önünde dokundu top ağlara gitti ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

35.Dakika :Trabzonspor atağında Tayfun sağ kanattan arka direğe ortaladı, Gökhan Ünal müsait pozisyonda kafayı vurdu ama kaleci Mahmut son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.

40.Dakika :Gaziantepspor atağında Da Silva ceza sahası önünde topla buluştu, rakibini geçip ceza sahasına girmek istedi ama savunmada Cale ayak koyarak topu kazandı.

45.Dakika :Hakem Tolga Özkalfa ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.

46.Dakika :Trabzonspor hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.

48.Dakika :Trabzonspor'da Serkan Balcı rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

50.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanattan kaleye doğru orta şut karışımı bir vuruş yaptı ama top kaleci Mahmut'ta kaldı.

52.Dakika :Trabzonspor atağında Colman sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

55.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Colman sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Gökhan Ünal altıpas önünde müsait pozisyonda kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

64.Dakika :Gaziantepspor atağında Murat Ceylan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

76.Dakika :Trabzonspor atağında Yattara sağ kanatta topla buluştu, bekletmeden ortasını yaptı ama top kaleci Mahmut'ta kaldı.

81.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol çaprazdan kaleye yerden sert vurdu ama top uzak kale direği yanından auta çıktı.

87.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sağ çaprazda ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

90.Dakika :Hakem Tolga Özkalfa maçı bitiren düdüğü çalıyor.Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Trabzonspor ve Gaziantepspor haftayı 1'er puanla kapatıyorlar.
 

STAT:Avni Aker
HAKEMLER: Tolga Özkalfa xx, İsmail Şencan xx, Muharrem Yılmaz xx
TRABZONSPOR: Sylva xx, Tayfun x, (Yatara dk. 46 xx), Giray xx, Egemen xx, Cale xx, Selçuk x, Colman xx, Serkan x, Gabriç xx, Umut xx(Alanzinho dk. 71 xx), Gökhan Ünal xx
YEDEKLER: Onur, Ceyhun Gülselam, Ferhat, Barış, Song
TEKNİK DİREKTÖR :Hugo Broos
GAZİANTEPSPOR: Mahmut xx, Murat xx, Zurita x, Jorginho xx (Erkan dk. 83 x), Hakan Bayraktar xx, Tolga Seyhan xx, Olcan xx(Ferdi Coşkun dk. 78 x), Ivan xx, Correira xx, Cenk x, Julio Cesar xx (Ümit dk. 89 ?)
YEDEKLER:Recep, Erman, İbrahim, Beto, Rolond Linz,
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Coucerıo
SARI KART: Serkan Balcı, Selçuk, Gabriç, Colman (Trabzonspor), Julio Cesar (Gaziantepspor)

 

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 22:52:26
Güncelleme :2 Ekim 2009 Cuma 23:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?