4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Aydoğdu Trabzon'un sorunlarını biliyor

Demokrat Parti (DP) Trabzon Merkez İlçe Başkan yardımcısı Onur Sağır, adayları Süleyman Aydoğdu’nun, Trabzon’un sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi.


Sağır, DP’nin her geçen gün ivme kazandığını belirterek, “Parti olarak kenetlenmiş bir durumdayız. Trabzon’da belediye başkanlığı seçim yarışında biz de varız. Adayımız Süleyman Aydoğdu’nun her zaman yanında ve arkasındayız” dedi.
Trabzon’da Süleyman Aydoğdu’yu herkes tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğunu ifade eden Sağır, “Trabzon’da ziyaretlerinde kendisine ilginin çok fazla olduğunu görüyoruz, aynı zamanda adayımız Trabzon’un sorunlarını çok iyi biliyor. DP olarak da halkın ve Trabzon’un sorunlarını çok iyi bilen ve bu sorunları çözmekte yeteri kadar deneyime sahip tecrübeli ve genç bir kadroya sahip olmamız halkımızın da takdirini toplamıştır” diye konuştu.
Trabzon halkının Bizim Süleyman’ı (Süleyman Aydoğdu’yu) çok sevdiğini da kaydeden Sağır, “Bizler Trabzonlu Genel başkanımız Süleyman Soylu’yu mahcup etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, parti teşkilatımız gençlik kollarımız gecesini gündüzünü bu işe verdi, genel başkanımıza layık olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Süleyman Soylu için Trabzon çok önemli” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 10:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?