30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ayman Trabzon'da

Trabzonspor'un yeni transferi Mısırlı futbolcu Ayman Abdelaziz, bu sabah Trabzon'a geldi. 

Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman, ayağının tozuyla havalimanında yaptığı ilk açıklamada, Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor büyük bir camia. Bazı problemler oldu. Problemler iki kulüpten kaynaklanıyor. Problemler aşıldı. Elimden geleni yapıp Trabzonspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız" dedi. 

Teknik Direktör Ziya Doğan ile de karakterlerinin uyduğunu ve teknik direktörü gibi hırslı olduğunu ifade eden Ayman, şöyle konuştu: "Ziya Hoca çok iyi bir hoca. Kendisi ile Malatyaspor ve Gençlerbirliği'nde birlikte çalıştım. Karakterlerimiz uyuyor. Beni tercih etmesi sevindirdi. Ben de onun gibi hırslıyım" Takım arkadaşı Risp'in de çok kaliteli ve karakterli bir futbolcu olduğunu ifade eden Ayman, aynı takımda oynayacak olmaktan mutlu olduğunu belirtti. 

Beraberinde menajerleri ile Zorlu Grand Otel'e geçen Ayman, burada Trabzonspor forması ile basın mensuplarına poz verdi. Burada bir açıklama yapan Ayman, sağlık kontrolü sonrasında yaşanan sorunlar nedeniyle Trabzonspor'a transferi gerçekleşmeyince kendi ağzından basında çıkan 'Trabzonspor'a artık gitmem' gibi bir açıklamasının olmadığını ve yaşanan sorunların iki kulüpten kaynaklandığını söyledi. 

Bordo-mavili kulüp ile 1 yılı opsiyonlu 2.5 yıllık anlaşma yaptıklarını belirten Mısırlı futbolcu Ayman, otelde karşılaştığı Erdinç ile de bir süre görüştü.
iha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 12:13:14
Güncelleme :17 Ocak 2007 Çarşamba 14:59:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?