30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Baba-oğul bağımsız aday

ABD'nin Irak'a müdahalesi öncesi Bağdat'a giderek canlı kalkan olan Dünya Dilleri Merkezi ve Yeryüzü Halkları Dostluk Vakfı Genel Başkanı Selamettin Tellioğlu Trabzon'dan, oğlu Fahrettin Tellioğlu ise İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı oldu.

Meclisin canlı kalkanları da olacaklarını söyleyen Selamettin Tellioğlu, Trabzon'dan ve oğlu Fahrettin Tellioğlu ise İstanbul birinci bölgeden bağımsız olarak milletvekili adaylıklarını koydu. Baba oğul, insan haklarıyla ilgili başlattığı mücadelesini daha etkin ve hızlı gerçekleştirebilmek için aday olduklarını söyledi.

Irak'ın işgali sırasında Bağdat'ta kefeniyle beraber 63 gün füze, tank ve topların önünde siper olan Selamettin Tellioğlu, halkın isteği doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, "Trabzon'da yaptığımız anketlerin sonucuna göre, halkımız bizleri mecliste bağımsız milletvekili olarak görmek istedi. Bu yüzden halkımızın isteğini yerine getirmek için ben doğduğum yer Trabzon'dan, oğlum ise İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı oldum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2007 Salı 18:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?