30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Baba Samast'a vatanseverlik ödülü

Samast ailesinin yaşadığı Pelitli Beldesi Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı, dün TBMM'ye gelerek AK Parti grubunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını dinledi. AK Parti Trabzon Milletvekilleriyle gazetecilerin sorularını cevaplayan Kayıkçı, vatansever kimliğiyle oğlunu ihbar eden baba Samast'ın ödüle layık olduğunu açıkladı.

Baba Samast'ın işçi olarak belediyelerinde çalıştığını anlatan Kayıkçı, olaydan sonra kendisine izin verdiklerini ve halen izne devam ettiğini belirtti. Kayıkçı, "Ahmet Samast, henüz izinden dönmedi. Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımızla da görüşerek mutlaka bir ödül vereceğiz" dedi. Para ödülü verebileceklerini kaydeden AK Partili Kayıkçı, "Ahmet Samast ödülü hak eder bir davranış içinde bulunmuştur. Maalesef bu cinayet zanlısı bir Trabzonludur ama ihbar eden babası da Trabzonludur. Bu olayda vatan sevgisi evlat sevgisinin önüne geçmiştir" dedi.
Zaman
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 18:34:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
altu türkoglu IP: 85.104.186.xxx Tarih : 7.02.2007 16:58:02
biz trabzonlular olarak övünecemiz cok şeyimiz var ama sizler okadar ince düşünüyorsunuz ki gerekirse trabzonu kötü göstermek icin olayların icinde olay varsa cımbızla cekip cıkarıyorsunuz neden trabzon buzamana kadar yaptıgı seyleri göz önüne alıpda konusmuyorsunuz türkiyede bozulmayan tek yer varsa orasıda burası trabzon yaniii gerekirse vatan icin ölürüz gerekirsede can alırız bizim dedelerimiz bu toprakları kurtarmak icin cok seyit verip cok kan döktüler biz ise simde gelene gül calana sevgi vurana hos görü gösteriyoz bu topraklar kimin size soruyorum niye hala mehmetciklerimiz ne icin mücadele ediyor bizim kanımızda tez canlılık biz buyuz..?