4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Bakan destekli seçim gezisi!

AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim çalışmalarını sürdürürken, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak da seçim çalışmalarında kendisine destek veriyor.


Bakan Özak ile belediye başkan adayı Gümrükçüoğlu, Kunduracılar Caddesi ve Kemeraltı esnafını ziyaretin ardından özel bir sigorta şirketini ziyaret etti. Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bilgi ve birikimini Trabzon için kullanmak istediğini ifade ederek "Trabzon'u daha ileriye nasıl taşırız, onun mücadelesini veriyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak önceliğimiz. Biz ortak akılla hareket etmek istiyoruz. Bizim kimseyle bir kavgamız yok, diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum.


Biz boş durmak istemiyoruz. Bu seçimde Trabzon kazansın" dedi.
Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafız Özak da, Trabzon'un iyi yönetilmeye ihtiyacı olduğunu belirterek "Bu şehri biraz daha iyi yönetmemiz gerekir" diye konuştu. Şimdiki başkan için kötü demediklerini anlatan Özak, sözlerine şöyle devam etti: "Ancak, herkesin bir kabiliyeti var.

Bir takım ruhu var, iktidarın gücü ile yerel yönetimi birleştirmemiz lazım. Çok iyi şeyler yaptık ama yapacak daha çok işimiz var. İstikrara destek vermenizi istiyoruz. Biz şunu yapacağız bunu yapacağız demiyoruz, bunlar artık
geride kaldı. Şehrimizi hep birlikte sigortalayalım."

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 17:53:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?