5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Bakan Kavaf Trabzon'da

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, bakanlığı ile ilgili bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bu sabah Trabzon'a geldi.

Hava yolu ile Trabzon'a gelen Bakan Selma Aliye Kavaf, ilk olarak Trabzon Valisi Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti.

 Valiye yeni görev yerinde başarılar dileyen Kavaf, "Çocuklarımızı doğru yola itmeliyiz. Yetiştirme yurdunda kalan evlatlarımıza kendilerini eksik hissettirmemeliyiz" dedi. Vali Kızılcık da, Bakan Kavaf'a ziyaretin anısına gümüş
bir hediye verdi.

Bakan Selma Aliye Kavaf daha sonra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Gümrükçüoğlu'nu ziyarette konuşan Bakan Kavaf, "29 Mart yerel seçimlerinde Trabzon'da gayet başarılı bir çalışma yaparak belediyeyi aldık. İnanıyorum ki Trabzon eski güzelliğine kavuşacaktır. Çocuklarımızın geleceğe yatırımı olması için biz büyüklere çok iş düşüyor. Yetiştirme yurdunda kalan çocuklarımız sahipsiz değil. Onlar hepimizin yavruları. Her birimiz üzerimize düşeni yaparsak, yarınlarımız için
gözümüz arkada kalmayacaktır" dedi.

Ziyaretin anısına Kavaf'a gümüş işlemeli kemençe hediye edildi. Kavaf daha sonra AK Parti İl Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti. Bu ziyaret sonrasında Fatih Çocuk Yuvası ve Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Bakan Kavaf'a burada işadamı Halis Toprak'ın kendisinden yaşça çok küçük bir kızla evlenmesi ile ilgili soru soruldu. Kavaf da bunun üzerine "Ailenin güçlü olabilmesi için sağlam temellere oturması gerekir. Sağlam bir başlangıç olabilmesi için de her açıdan denklik olmasını düşünüyorum. Her anlamda her açıdan denkliğin olması gerekiyor" dedi.

Huzur evini de ziyaret eden Bakan Kavaf, yüzünde yara çıkan bir huzur evi sakini ile de yakından ilgilendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 16:45:47
Güncelleme :27 Temmuz 2009 Pazartesi 16:49:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?