30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Bakan Özak artık nette

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, bakanlığının faaliyetlerini eş zamanlı duyurmak ve seçmenleriyle daha iyi iletişim kurabilmek için 'www.farukozak.com.tr' isimli web sitesini hazırlattı.

Bakan Faruk Nafiz Özak'ın, Trabzonspor'un bordo mavili renkleriyle açılan ve kemençe sesleriyle ziyaret edilen 'www.farukozak.com.tr' isimli sitesinde 'Trabzon kimliği' vurgulanıyor. Sitede açılan her dosyada Trabzon'u tanıtan onlarca web sitesinin adresi ve Trabzonspor'un web sitesine giriş de bulunuyor. Trabzon Valiliği ve Trabzon Belediyesi'nin internet sitelerini de barındıran 'www.farukozak.com.tr' sitesine giren ziyaretçiler, Trabzon'la ilgili olarak 10 siteye doğrudan bağlanabiliyor.

Web sitesinde bulunan 'Görüş ve İstekleriniz' bölümüne bırakılan mesajları Bakan Özak'ın tek tek okuyacağı ve gerektiğinde mesaj sahibine geri döneceği ve 'mail@farukozak.com.tr' mail adresine gönderilecek maillerin ise teker teker okunarak cevaplanacağı bildirildi. Sitedeki fotolar ve “videolar” bölümünde ise Faruk Özak'ın ilgi uyandıran televizyon röportajları, Karadeniz Sahil Yolu açılış konuşması ve bakanlığıyla ilgili belgeseller yer alıyor.

'Faaliyetler' ve 'Konuşmalar' bölümlerinde Bakan Özak'ın çalışmaları ve demeçleri günlük olarak, fotoğraflı olarak verilecek. Bakan Özak'ın faaliyetleri, Trabzon yerel basınının talepleri doğrultusunda hazırlanacak.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 13:06:42
Güncelleme :22 Kasım 2007 Perşembe 13:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?