30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Bakan Özak Tıp Merkezi açılışında

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, çağdaşlığın insana ve insanı insan yapan değerlere saygı göstermek olduğunu vurgulayarak, iktidarlarında bunun göstergesi olan birçok hizmet gerçekleştirdiklerini söyledi.


Bakan Özak, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Safiye Seymenoğlu ile Araklı ilçesinde özel bir sağlık merkezinin açılış törenine katıldı. Törende konuşan Özak, iktidarlarında sağlık alanında çok başarılı çalışmalar gerçekleştirildiğini belirterek, bunun insana verdikleri değerin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Çağdaşlığı, 'insana ve insanı insan yapan değerlere saygı göstermek' olarak tanımlayan Bakan Özak, "Çağdaş olmak için insanınıza değer vereceksiniz. Hastanelerde hastalar rehin kalmayacak. En iyi sağlık hizmetini alacaksınız. Çağdaşlık budur ve bizim insanımız da her şeyin en iyisine layıktır. Millet olmazsa, bizler, yani milletin vekilleri de olmaz. Millet olmazsa milletin cumhurbaşkanı da olmaz" dedi. Yarın yapılacak referanduma halkın ilgi göstermesini de isteyen Bakan Özak, vatandaşlardan sandığa gitmelerini istedi.


Yapılan konuşmaların ardından Bakan Özak, milletvekilleri Erdöl ve Seymenoğlu ile sağlık merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 20:50:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?