2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Bal üreticisinden iddialı açıklama

Trabzon’da bir bal üreticisi, ürettiği ’Kudret Balı’nın Hepatit B hastalığına iyi geldiğine inanıyor.
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün bir basın toplantısı düzenleyen ve ürettiği balları tanıtan Yakup Altuntaş, ürettiği balın Hepatit B hastalarına iyi geldiğini ifade etti.

Ürettiği balın tek rakibinin Türkiye’de Anzer Balı olduğunu söyleyen Altuntaş, balı tahlil ettirmek istediğini ancak Ankara’da 5 milyar liraya tahlil yapıldığı için masraflı bir iş olduğunu kaydetti.

Başta sonulum yolları hastalıkları olmak üzere ürettiği balın birçok hastalığa iyi geldiğini söyleyen Altuntaş, "Ürettiğimiz bal, bronşit, verem, zatürree, mide yanması ve ekşime, mide ülseri, ishal, kabızlık, kolit, Hepatit B, astım, grip, ses kısıklığı gibi hastalıklara iyi geldiği saptanmıştır. Ürettiğimiz bal, Anzer Balı’ndan sonra en iyi baldır. Tamamen doğadan saf olarak elde edilen bu bal, yılda 250-300 kilogram kadar üretilmektedir" dedi.

Altuntaş, reçete ile satıldığını iddia ettiğini baldan yılda 3-5 kilogram yenildiğinde tüm hastalıklara iyi geldiğini söyledi.

Trabzon-iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2004 Cumartesi 15:18:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali yalabık IP: 88.241.214.xxx Tarih : 3.01.2008 21:58:55

merhaba ben Ankara'da yaşıyorum bu balı arkadaşımın tavsiyesi üzerine araştırdım ve 5 yıldan beri kullanıyorum ve çok memnunum benim bronşitim var bu balı kullandığımdan beri bu hastalığımla ilgli herhangi bir sorun yaşamıyorum bunu yanında vucuduma hem direnç hemde güçlü olmasını sağlıyor hiç şüphe duymadan bu balı kullanabilirsiniz çünkü saf ve tamamen doğal buna söz veriyorum. buradan sizlerin aracılığızla kudretbal üreticisi Yakup ALTUNTAŞ' a şükran ve minnetlerimi sunuyorum. teşekkürler....