1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Başkan, Mehmetçikleri uğurladı

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Şalpazarı’na bağlı Geyikli Beldesi'nde yapılan asker uğurlama şölenine katılarak askere gidecek gençlere moral verdi.

Askere gidecek gençlerle birlikte bol bol horon oynayan Canalioğlu, törende yaptığı konuşmada, bu bölgenin gelenek ve göreneklerine bağlı olmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, "Geleneklerimize ve göreneklerimize bağlı bir bölgenin evlatlarıyız. Gençlerimizi kemençeli, horonlu, birlik, beraberlik ve sevgi ortamında askere uğurluyoruz. Büyük bir coşku ve neşe içerisinde askere giden bu gençlerle ben gurur duyuyorum. Anne ve babaları da ne kadar gurur duysalar azdır. Böyle gençlerimiz olduğu müddetçe bizler kendimizi güvende hissedip evlerimizde rahat uyuyacağız. Gençlerimizin vatani görevlerini en güzel şekilde tamamlayıp anne ve babalarına kavuşmalarını diliyorum" dedi.

Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen de bu yıl ki asker uğurlama şenliklerine katılımından dolayı Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’na teşekkür etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 10:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?