30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Başkan adayı Şener Trabzon'da

Trabzonspor başkan adaylarından Sadri Şener, Trabzon halkının kendisine gösterdiği sevginin göreve soyunmasında etkili olduğunu belirterek, seçilmeleri halinde Teknik Direktör Ersun Yanal ile yollarına devam edeceklerini söyledi.


Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla saat 19.00 sıralarında Trabzon Havaalanı'na gelen Trabzonspor başkan adayı Sadri Şener'i listesinde yer alacak isimler ile Trabzonspor'da daha önce yöneticilik yapmış isimler karşıladı.

Bir grup Trabzonspor taraftarı ise, başkan adayı Sadri Şener'i görkemli bir şekilde karşılayarak, kendisine çiçek verdi. 15-16 Aralık tarihleri arasında yapılacak Trabzonspor olağan kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan eski Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 15 sezon sonra göreve yeniden talip olduklarını belirterek, "Kulübün düştüğü bu noktada bize görev düştü. Trabzon halkının bana gösterdiği sevgi, göreve soyunmamda etkili oldu. Trabzonspor'u eski günlerine döndürmek kolay olmayacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.


Göreve gelmeleri halinde Teknik Direktör Ersun Yanal ile yola devam edeceklerini belirten Şener, "Yönetimlerde devamlılık esastır. Ersun Yanal, genç jenerasyonun başarılı antrenörlerinden biri. Ben de kendisini beğenirim.Yola onla birlikte devam etmek istiyoruz. Kulübün belli bir borcu var. Acil ödenmesi gereken borçlar var. Özellikle borsa nedeniyle temettü faizinin ödenmesi gerekiyor. Kardeşim Sani Şener'e baktırdık. Orada özel bir madde var. 'Eğer borsanın temettü faizini kulüp ödemezse, yönetim öder' diyor. Onu hemen ödeyeceğiz. Futbolcu alacaklarını ödeyeceğiz. Eğer seçilirsek Ersun Yanal ile oturup konuşacağız ve transfer yapmaya çalışacağız" dedi.


Listesini tam olarak şekillenmek üzere olduğunu ifade eden Şener, "Listemiz şekillenmek üzere, burada yapacağımız son görüşmelerden sonra listemizi şekillendireceğiz. Seçilmemiz halinde asbaşkanlık görevini Hayrettin Hacısalihoğlu yapacak. Nejmettin Aytekin, Mumammer Saka, Bahri Köse, Önder Bülbüloğlu, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Mahmut Aksu ve Saner Ayar gibi isimler listemizde olacaklar" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2007 Cuma 09:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat kurt IP: 88.228.39.xxx Tarih : 8.12.2007 10:12:59

herşey güzelde başkanı karşılayan o çıkarcılardan külübü temizlemek lazım