5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve Yozgat milletvekili Mehmet Çiçek ile Trabzon’un eski belediye başkanlarından Orhan Karakullukçu, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.


Ziyarette konuşan Bakan Özak seçimlerin bir bayrak ve hizmet yarışı olduğunu ifade ederek “Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Trabzon’un daha da gelişmesi ve kalkınması yönünde çok güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum. Belediye başkanlığı çok kutsal ve onurlu bir görevdir. Söz verdiğimiz gibi Trabzon’u marka şehir yapmak için birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a özel bir bakışı olduğunu da her defasında söylüyoruz. İnşallah Trabzonumuzu daha güzel yerlere getireceğiz” dedi.

Trabzon’un eski belediye başkanlarından Orhan Karakullukçu belediye başkanlığının zevkli ve son derece meşakkatli bir iş olduğunu ifade ederek, “ Evlatlarınıza bundan daha büyük bir miras bırakamazsınız. Bu miras ne parayla ne pulla ölçülemez. Bunun karşılığı halkın size olan saygısı ve sevgisidir. Trabzon halkı seçim kaybetmiş bir belediye başkanı olsam dahi benden güler yüzünü saygı ve sevgisini hiçbir zaman esirgememiştir. Darısı sizin başınıza” diye konuştu.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile birlikte belediyecilik üstadı Orhan Karakullukçu’yu belediyede görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu kaydederek “Onların bilgi ve tecrübelerinden her zaman yararlanacağım. Hep birlikte Trabzonumuzu en iyi yerlere getirmeye gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 07:20:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?