5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Başkan'dan siyasi partilere ziyaret

TRABZON'DA BAYRAMLAŞMA

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı münasebetiyle siyasi partileri ziyaret ederek partililerle bayramlaştı.

Siyasi partilerin görüş ve düşünceleri kendileri için önemli olduğunu kaydeden başkan Gümrükçüoğlu "Gayemiz hep birlikte şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmektir" dedi.

Beraberinde Meclis üyesi Fahrettin Aksoy ve Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç ile birlikte MHP, CHP, DSP İl Başkanlarını ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, bayramların herkesin barış ve kardeşlik içerisinde birbirleriyle kucaklaştığı günler olduğunu belirterek, "Bütün siyasi partilerimiz özellikle belediyemiz ve belediye hizmetler konusunda siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bizlerin yanında oldular. Siyasi partilerimizin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. Gayemiz hep birlikte şehrimiz ve ülkemizin kalkınmasına hizmet etmektir. Siyasi partilerimizle görüş alışverişlerimiz bundan sonrada devam edecektir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramlarını bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Necip Yildız, DSP İl Başkanı Sibel Suiçmez ve MHP İl Başkanı Nihat Birinci ziyaretlerinden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, Gümrükçüoğlu'nun Trabzon için yapacağı güzel hizmetlerin yanında olacaklarını ifade ederek eksik gördükleri konuları da Trabzon kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:02:05
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:13:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?