2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Başvurular Perşembe gününe kadar devam edecek

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, 18-19 Aralık 2004 tarihlerinde yapılacak olan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nda başkan adaylarının 16 Aralık Perşembe günü saat 11.00’e kadar başvurularını yapmaları gerektiğini söyledi.

Sadri Şener Sosyal Tesisleri’nde bugün Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu ve Hukuk Danışmanı Avukat Cengiz Çebi ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, Trabzonspor’un 18-19 Aralık arasında 54. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın yapılacağını hatırlattı. Bu genel kurulda değişen tüzük gereği ilk defa değişik uygulamalara gidileceğini belirten Algan, "Trabzonspor Yönetim Kurulu’na başkan adayı olanların artık daha önceden adaylığını açıklaması gerekiyor. Bunun için kongreden 2 gün önce yani önümüzdeki Perşembe günü saat 11.00’e kadar adaylık başvurularını yapmaları gerekiyor’’ dedi.

Trabzonspor Sicil Kurulu Başkanı Tayfun Sezeroğlu ise bordo-mavili takımın 3 bin 407 üyesinin bulunduğunu ve üyelerin kendilerine dağıtalacak kartlar ile kongreye girerek oy kullanacaklarını söyledi.

trabzon
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 14:09:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?