1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Bayan Bakan Trabzon'da

Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Trabzon Fatih ve Çamlık Çocuk Yuvası ile Huzurevi’ni ziyaret etti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon ziyareti çerçevesince dün akşam beraberindeki Orman ve Çevre Bakanı Osman Pepe ve Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile Trabzon’a gelen Bakan Çubukçu, sabah kahvaltısını Fatih Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla yaptı.

Kahvaltı sonrasında yemek duası eden ve onların dertlerini dinleyen Bakan Çubukçu, çocukların kendisi için söylediği şarkılara eşlik etmeye çalıştı.

Çocukların maçları izlemek için Digitürk talebi ile karşılaşan Bakan Çubukçu, buradan 0 - 6 yaş grubu Çamlık Çocuk Yuvası’na gitti. Burada da çocuklarla oynayan ve onlarla şakalaşan Bakan Çubukçu, küçük çocukları kucağına alarak sevdi.

Trabzon Huzurevi’ni de ziyaret ederek yaşlıların dualarını alan, ellerini öpen Bakan Çubukçu, 105 yaşında ve Güney Kafkasyalı olduğunu belirten Celal Bostan isimli huzurevi sakini ile de sohbet etti. Bakan Çubukçu, yetkililerden bilgi aldıktan sonra Zorlu Grand Otel’e gitti.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 14:59:42
Güncelleme :24 Haziran 2005 Cuma 16:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?