5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Bayrağı gençler devraldı

Trabzon Amatör Küme'nin köklü kulüplerinden olan Hızırbeyspor'da yapılan Olağan Genel kurul sonrası bayrağı gençler devralırken, başkanlığa İbrahim Baş getirildi.


Hızırbeyspor kulüp binasında yapılan Olağan Genel Kurula tek listeyle giren İbrahim Baş delegenin tam desteğini aldı. Trabzon Amatörü'nün en genç ve kaliteli yönetimini oluşturduklarını belirten Baş, "Amacımız Trabzonspor'a ve Türk futboluna önemli oyuncular kazandırmak olacak. Yeni sezonda adından söz ettirecek bir ekip kuracağız. Hızırbey Mahallesi'nden yetişmiş olan büyüklerimizin de desteğini bekliyoruz" dedi.
Hızırbeyspor'da göreve başlayan yeni yönetim kurulu, yeni sezonda Gümüşhanespor ile anlaşmaya varan Bahattin Güneş'e başarı temennisinde bulundu.
Hızırbeyspor'da göreve başlayan yeni yönetim kurulunda görev dağılımı ise şöyle yapıldı.
"Başkan İbrahim Baş, Asbaşkan Fatih Şerit, Başkan Yardımcısı Serkan Kalkan, Basın Sözcüsü Ahmet Can Saka, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Pehlivan, Genel Kaptan Murat Erbaş, Genel Sekreter Ali Uslu, Altyapı Sorumlusu Alper Öztürk, Genel Koordinatör Nihat Demir, İstanbul Temsilcisi Yaşar Çolak"

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 16:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?