6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Bayraktar, seçim gezilerini sürdürüyor

BAYRAKTAR, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Trabzon 2. sıra milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, yapacakları projeler ile Trabzon’u İpek Yolu’nun merkezi konumuna getirmek istediklerini söyledi.

Seçim gezilerini bugün şehir merkezinde ve Semerciler Sokağı’nda sürdüren Bayraktar, beraberinde AK Parti Milletvekili aday adaylarından Mazhar Yıldırımhan ile esnafları ziyaret ederek desteklerini istedi. AK Parti Hükümeti’nin 8,5 yılda Türkiye’yi her alanda güçlendirdiğini ve önemli işlere imza attığını, yıllardır sorun yumağı haline gelen problemlerin ve yarım kalan yatırımların AK Parti Hükümeti ile bir bir tamamlandığını ifade eden Bayraktar, Trabzon’da da önemli projelerin başlatıldığını ve daha büyük hedefler için yeni projeler üretmeye devam edeceklerini anlattı.

Yeni projelerden en önemlisinin Akyazı Spor Kompleksi Projesi olduğuna değinen Erdoğan Bayraktar, Akyazı’nın dünya çapında bir proje olduğunu söyledi. Dolgu alanının ilk olarak 660 bin metrekare planlandığını dile getiren Bayraktar, proje alanının genişletilerek 1 milyon metrekareye ulaşacağını söyledi. Bayraktar, “Dünya çapındaki proje ile Akyazı, spor ve kültür merkezi olacak. Burada spor tesislerinin dışında büyük bir fuar alanı ve otel gibi sosyal tesislerde olacak. Projelerimizle Trabzon’u İpek Yolu’nun merkezi konumuna getirmek istiyoruz” dedi.

BAYRAKTAR, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
BAYRAKTAR, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 15:37:05
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 17:34:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?