6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Bayraktar seçmenle buluştu

SÜRMENE’DE ERDOĞAN BAYRAKTAR COŞKUSU

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon’un Sürmene ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Köprübaşı gezisi sonrasında Sürmene ilçe merkezine geçen Bayraktar, Sürmene AK Parti İlçe Başkanlığı önünde kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

Bayraktar, tezahüratlar eşliğinde girdiği ilçe başkanlığında partililere hitaben bir konuşma yaptı. AK Parti iktidarının 8,5 yılda Türkiye’de çok önemli işler yaptığını ifade eden Bayraktar “Koalisyon hükümetleri zamanında Bakanlarımız IMF kapısında dilenir durumdaydı. Enflasyon, dış borç almış başını gitmişti. Koalisyon hükümetleri ülkemize ne verdi, Türkiye dibe vurmuş durumdaydı. 8,5 yılda AK Parti iktidarıyla yatırım iklimi oluştu. Türkiye yavaş yavaş bunun meyvelerini almaya başladı’’ dedi.

AK Parti hükümetinin Türkiye’nin önünü yaptığı yatırımlarla açtığını ifade eden Bayraktar, ‘’Avrupa Birliği bizi belki kabul etmiyor ama biz şuan Avrupa ülkelerinden ileri durumdayız. Alt yapımız da olmuş olsa onları geçmiş olacağız’’ diye konuştu.

Bayraktar, 13 Haziran günü Trabzon’dan Ankara’ya güçlü bir şekilde gitmek istediklerini belirterek “Millete efendilik olmaz, millete hizmetkarlık vardır. Biz yapabileceklerimizi söylüyoruz. Söylediklerimizin de çok daha fazlasını yapmak durumundayız. Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra’dan çok büyük destek bekliyorum. Sizlerin desteği ile çok daha güçlü bir şekilde Trabzon’dan Ankara’ya gitmek istiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Bayraktar, İlçe başkanlığı binasında AK Parti’ye geçen partililere rozet takarken, Sürmene İlçe Başkanlığı seçim bürosunun da açılışına katıldı.

SÜRMENE’DE ERDOĞAN BAYRAKTAR COŞKUSU
SÜRMENE’DE ERDOĞAN BAYRAKTAR COŞKUSU
SÜRMENE’DE ERDOĞAN BAYRAKTAR COŞKUSU
SÜRMENE’DE ERDOĞAN BAYRAKTAR COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2011 Cuma 16:45:00
Güncelleme :7 Mayıs 2011 Cumartesi 13:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?