4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Bedava balon işleri bozdu

Üzerlerinde siyasi partilerin amblemlerinin bulunduğu balonları 1 liradan satmaya çalışan baloncu, AK Parti’nin Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun bedava dağıtılan seçim balonları nedeniyle uzun süre satış yapamadı.


Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde siyasi partilerin ve adayların seçim çalışmaları yoğun bir şekilde sürerken, piyasadaki pek çok uyanık girişimci de bu süreci kazanca çevirmek için değişik metotlar deniyor. Bunun en son örneklerinden birisi de siyasi partilerin amblemlerinin basılı olduğu balonların piyasaya sürülmesi oldu.


Trabzon’da bu balonlardan satmak için kentin en işlek caddelerinden olan Kunduracılar Caddesi’ni seçen bir baloncu ise bu kez seçimin azizliğine uğradı. Aynı caddede seçim çalışması yapan AK Parti’nin Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu adına dağıtılan bedava balonlar nedeniyle, elindeki renk renk balonları 1 liradan satmaya çalışan baloncu uzun süre satış yapamadı. Bir yanda elindeki balonları satarak geçimini sağlamaya çalışan baloncu, diğer yanda ise seçmen tercihleri üzerinde etkili olmak için bedava balon dağıtan partililer ilginç bir görüntü oluştururdu.

İha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 18:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?