2
Mayıs
2024
Perşembe
TRABZON

Belediye Başkanı Trabzonlu balıkçıların sorunlarını dinledi..

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, şehirde perakende balıkçılık yapan esnafla bir toplantı yaparak sorunlarını dinledi.
Trabzon Belediye Meclisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Canalioğlu, Trabzon'un bir deniz kenti olduğunu belirterek, balıkçılık yapan esnafın sorunlarını tartışmak ve bunların nasıl çözüleceği yönünde görüş alışverişinde bulunmak amacıyla toplantı düzenlediklerini söyledi. Balıkçı esnafı ise satış yaptıkları alanlardaki kirliliğe dikkat çekerek, buralara balık almak için gelen vatandaşların kötü koku ve kirlilikten rahatsız olduklarını kaydetti. Kendilerinin steril ve hijyenik bir ortamda satış yapmak istediklerini kaydeden esnaf Başkan Canalioğlu'na, "Siz bizim ümidimizsiniz. Belediye Başkanı olarak bu konuda her şey sizin elinizde. Balık satın almak için gelen vatandaşlara daha rahat ve temiz bir alanda satış yapmak istiyoruz. Gerekli düzenlemeler yapıldığı takdirde satış yaptığımız alanda balık yenilebilecek alanlar da oluşturmak istiyoruz" dedi.
Balıkçı esnafının isteklerini dinleyen Canalioğlu, "İsteklerinizi el ele vererek başaracağız. Trabzon halkına daha hijyenik şartlarda satış yapabilmeniz için gerekli çalışmaları yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Kira konusunu da size bırakıyorum. Ne şekilde ödeme yapmak istiyorsanız ona göre bize bir program sunun. Biz de buna göre sizi ödeme sıkıntısına sokmayacak bir ödekme planı çıkaralım" diye konuştu.
Öte yandan, balıkçı esnafıyla yapılan toplantı öncesi Ali Demir (57) isimli bir balıkçı esnafı tansiyon düşmesi sonucu kısa bir süre baygınlık geçirdi. Demir'e ilk müdahale belediye sağlık ekibinde görevli bir doktor tarafından yapıldı. Yapılan müdahalenin ardından kendine gelen Demir toplantıya katıldı
iha-trabzon
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 14:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?