6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Belediye hedefine ulaştı

Yeni asfalt plentin de deneme üretimlerine başlayan Trabzon Belediyesi yıl başında ortaya koyduğu 100 bin ton asfalt serme hedefine büyük oranda ulaştı.

Geçen yıl 65 bin ton asfalt dökerek bir rekor kıran Trabzon Belediyesi bu yıl itibariyle şu ana kadar 74 bin ton asfalt döktü. Deneme üretimlerine giren yeni asfalt plentinin ürettiği 2 bin ton asfalt malzemesi de yola serildi. Yeni asfalt plentinin tam olarak devreye girmesinden sonra Trabzon Belediyesi’nin asfalt üretim imkanları da artmış oldu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yeni asfalt plentinin devreye girmesinin Trabzon için çok önemli olduğunu ifade ederek, “Trabzon Belediyesi ekipleri asfaltlamada çok önemli bir başarıya daha imza attılar. 2010 yılında 65 bin ton asfalt seren Trabzon Belediyesi, bu yıl kendisine 100 bin tonu hedef olarak koymuştu. Bu hedefe inşallah yıl sonuna kadar varmış olacağız. Bugün itibariyle Trabzon Belediyesi 74 bin ton asfalt döktü. Havaların müsaade ettiği ölçüde yıl sonuna kadar asfalt dökmeye devam edeceğiz. Yeni hizmete giren plentimizle birlikte daha hızlı üretim yapabiliyoruz. Saatte 240 ton asfalt üretebilen plentimiz önümüzdeki yıllarda Trabzon’un alt yapısına önemli katkı yapacaktır. Belediyemizin asfaltlamadaki başarısında en büyük pay sahipli olan belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2011 Salı 13:58:27
Güncelleme :17 Kasım 2011 Perşembe 14:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?