1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Belediyeden asfalt yol hamlesi

Yaz sezonunun başlamasıyla birlikte altyapı ve asfaltlama çalışmaları hızlandırıldı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğünce sok iki ay içerisinde şehrin çeşitli yerlerinde 14.300 metrekare asfalt yol yapılırken, 1200 metre beton yol, 500 metre tretuvar, 400 metre bordür yapıldı.

Beşirli, Karşıyaka, Aydınlıkevler, Toklu ve Soğuksu mahallelerinde belediye tarafından daha önce asfaltlanan cadde ve sokaklarda tretuvar yapım çalışmaları devam ediyor. Beşirli Mahallesi Altınşehir caddesinde 100 metre uzunluğunda 2-5 metre yüksekliğinde istinat duvarı yapılarak yol genişletildi.

Yine Beşirli Mahallesi Şenyuvam siteleri ile Dayıoğlu Sokak bağlantısını sağlayan 350 metre uzunluğunda beton yol yapıldı. Soğuk mahallesi Huzur ve Şevkat Sokak ile Ercem siteleri önü asfalt serildi. Karşıyaka Mahallesi 24 Şubat Caddesi kotu düşürülerek yeniden düzenleniyor.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yaz sezonu ile birlikte alt ve üst yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, "Mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte dayanışmacı ve üretken bir hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son iki ayda yaptığımız 14.300 metrekare asfalt çalışmasıyla birlikte göreve geldiğimiz günden beri 135 bin metrekare dolayında asfalt yol yaptık. Ayrıca, şehrin çeşitli mahallelerinde yeni yol açma, daha önce asfaltlanan cadde ve sokaklara tretuvar ve bordur çalışmalarımız da bütün hızıyla devam ediyor. Bu yıl ki asfalt yol hedefimiz 200 bin metrekareye ulaşmaktır. Bunun için çalışmalarımıza geceli gündüzlü devam ediyoruz. Vatandaşlarımız sabırlı olsunlar. Her mahalle ve her sokağımızı ele alıp güzelleştireceğiz" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2005 Salı 15:02:38
Güncelleme :7 Haziran 2005 Salı 15:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?