6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Belediye'ye 10 yeni otobüs daha

TRABZON BELEDİYESİ'NE 10 YENİ OTOBÜS DAHA

Trabzon Belediyesi vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla otobüs filosuna 10 yeni otobüs daha kattı.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu vatandaşların rahat ve güvenli seyahat etmelerini sağlamak amacıyla çoğu ekonomik ömrünü tamamlayan belediye otobüsleri yenileme yoluna gittiklerini belirterek, “ Bilindiği gibi geçen yıl 10 adet son model otobüsü vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştu. Son olarak 10 otobüsün daha belediyemize kazandırarak toplamda otobüs filomuza 20 yeni otobüs kazandırmış olduk. Belirli periyotlar halinde tüm otobüslerimizi yenilemek gayreti içerisinde olacağımızı belirtmek isterim. Son aldığımız son model otobüslerle birlikte belediyemize 80 yeni araç kazandırmış olduk. Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan 2010 yılında alınan ve hizmete sokulan otobüslerle birlikte otobüs parkına 20 yeni araç kazandırılmış oldu. Bir hafta içerisinde hizmete girecek yeni otobüsler belediyeye 3 milyon 500 bin TL’ye mal oldu. Böylece geçen yıl alınan otobüslerle birlikte belediye, vatandaşların rahat ve konforlu seyahat etmelerini sağlamak için 6 milyon 500 bin TL harcama gerçekleştirdi. Belediyeye yeni kazandırılan 2011 model otobüsler de basamak bulunmadığı gibi engelli rampası, dijital göstergeler ve klima bulunuyor. Son alınan otobüslerle birlikte iki yıl içerisinde belediyeye alınan araçların sayısı 80’e ulaştı.

TRABZON BELEDİYESİ'NE 10 YENİ OTOBÜS DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2011 Cuma 15:23:05
Güncelleme :3 Haziran 2011 Cuma 20:09:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?