5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Beşiktaş maçına heyecanlı bekleyiş

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, camia olarak Beşiktaş maçını heyecanla beklediklerini söyleyerek, "Trabzonspor olarak yine Anadolu'nun şampiyonu olmak istiyoruz" dedi.


Beşiktaş'ın Türkiye'nin önemli güzide kulüplerinden biri olduğunu ifade eden Alioğlu, "Trabzonspor'un 3 büyüklerle yaptığı maçların ayrı bir heyecanı ve havası olur. Trabzonspor camiası olarak Beşiktaş maçı öncesi heyecan duyuyoruz ve karşılaşmayı bekliyoruz. Trabzonspor olarak iddialı bir şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Karşılaşmayı kazanabilecek güçteyiz" diye konuştu.


Trabzonspor'un her rakibinin değerli olduğunu belirten Alioğlu, "Şimdiye kadar Trabzonspor dışında Anadolu'dan şampiyon çıkmadı. Trabzonspor olarak biz kendi işimize bakıyoruz. Bizim için her rakip değerlidir. Sivasspor ligde geçen yıl da başarılıydı. Bu yıl da şampiyonluk mücadelesi vermesini saygıyla karşılıyoruz. Bu futbolun Türkiye'de geliştiğinin ifadesidir. Aynı zamanda da dar olanaklarla futbolda nelerin yapılabileceğinin çok güzel bir göstergesidir. Ama biz Trabzonspor olarak bu konuda hemtecrübeli hem de futbol kültürü olarak derin bir kulübüz" dedi.


Trabzonspor yönetiminin teknik direktör Ersun Yanal ile hiçbir sorununun bulunmadığını kaydeden Alioğlu, "Bazı yaklaşımlar zamanı geldiği zaman zaten yapılır. Bizi meşgul eden ve hocayla ilgili farklı bir gündemimiz yok. Trabzonspor yönetimi olarak bu konularla meşgul değiliz. Ersun Yanal'ın da meşgul olduğunu düşünmüyorum. Biz kendi işimize bakıyoruz. O da kendi işine bakıyor. Sözleşmesi ile ilgili spekülasyonlar çok önem arz etmiyor. Bizi de yormuyor" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 12:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?