30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

'Beşiktaş'ı yenmeliyiz'

Trabzonspor Kulübü Başkanı Yardımcısı Aydın Pişiren, kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçında bordo-mavili taraftarların olmamasının kendileri için bir handikap olduğunu belirterek, buna rağmen çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceklerini söyledi.

Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçını kazanmak zorunda olduklarını belirten Pişiren, "Beşiktaş karşısında taraftarımızın olmaması bizim için bir handikap, 12. adamımız olmadan oynadığımız maçlar bizim için çok zorlu geçti. Beşiktaş maçında taraftarımızdan yoksun oynasak da oyuncularımız çıkıp aslanlar gibi mücadele edecek. Bu maç bizim için çok önemli ve kazanmak zorundayız" dedi.

Ligde kötü takımın olmadığını belirten Pişiren, "Turkcell Süper Lig'de her takımı yenecek güce sahibiz, bazen istediklerinizi sahaya yansıtamadığınız zaman sonuç alamıyorsunuz. Trabzonspor, Beşiktaş'ı her zaman yenecek güce sahiptir. Ligde artık kötü takım yok. Her takım her takımdan puan alabiliyor. 3 puanlı sistemde bir maç kaybettiğiniz zaman yarıştan kopmuş olmazsınız. Trabzonspor her zaman yarışın içinde vardı ve sonuna kadar da olacaktır. Kendi sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçını kazanarak iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maç moral ve motivasyon olarak da bizim için çok önem taşıyor" diye konuştu.

Aralık ayında yapılacak olan olağan genel kurulu değerlendiren Aydın Pişiren, Aralık ayında yapılacak olan kongre öncesi birçok ismin adaylık için ön plana çıkmasını zenginlik olarak gördüğünü belirterek, "Herkesin demokratik hakkıdır. Trabzonspor sahip çıkan bir çok ismin olması sevindirici. Seçildikten sonra yönetimlerin ise destek görmemesi düşündürücü. Önemli olan birileri görevdeyken bir araya gelerek yönetimlere destek vermek. Yönetimde birileri varken camianın sahip çıkması Trabzonspor'a yarar sağlar. Kongre öncesi bir araya gelip daha sonra destek vermemek Trabzonspor'a hiçbir faydası olmaz. Biz görevde bulunduğumuz süre boyunca kimse bize destek olmadı. Hep köstek gördük. Acımasız eleştirilerde bulundular. Bu yönetimde bulunan insanlara zarar vermedi, Trabzonspor'a zarar verdi. Bu yönetim o yönetim yok artık. Bunu yönetimin adamı onun adamı diye bir şeyin olmaması lazım. Herkesin Trabzonsporlu olması lazım" şeklinde konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın Aralık ayında yapılacak olan kongrede yeniden aday olup-olmama konusunda net bir karar vermediğini belirten Pişiren, "Aralık ayında yapılacak olan kongrede mevcut başkanımız Nuri Albayrak henüz net bir karar vermedi. Bu konuda bizimle henüz bir şey paylaşmadı. Kendisi 2 yıl boyunca iyi bir deneyim kazandı. Bir dönem daha Trabzonspor'da görev alması gerektiğini düşünüyorum. Trabzonspor'a önemli katkılarda bulundu. Kulübe kalıcı gelir sağlama anlamında önemli hizmetleri oldu. Bir benzin istasyonu ve stat projesi var. Bunlar Trabzonspor'un geleceği için çok önemli projeler, stat projesi ise önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2007 Çarşamba 12:00:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?