30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Bıçaklı kavga: 4 yaralı

TRABZON'un Of İlçesi'nde, Ağrı'nın Patnos İlçesi'nden çay toplamak için gelen ailenin gençleri ile gezerken karşılaştıkları başka bir genç grubu arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda, 4 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında Cumhuriyet Caddesi Çarşıbaşı Mevkii'nde meydana geldi. Ağrı'nın Patnos İlçesi'nden çay toplamak için Of'a gelen aynı aileden Vefa (25), İsmet (20), İhsan (22), Sedat (16) ve Sıracettin Ekinci (17), gezinti yaparken, Yalçın Kondel (19), Furkan Kondet (23) ve Hüseyin Akyüz'le karşılaştı ve aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine Yalçın Kondel, Hüseyin Akyüz ve Furkan Kondet ile Vefa Ekinci yaralandı. Yaralılardan Hüseyin Akyüz, Furkan Kondet ve Yalçın Kondel, Fatih Devlet Hastanesi'nde, Vefa Ekinci ise Of Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Meydana gelen kavganın ardından, olayı haber alanlar polis merkezinin önüne akın etti. Polis merkezinin önünde yaklaşık 150 kişilik bir kalabalığın birikmesi üzerine Of İlçe Emniyet Amirliği, Of İlçe Jandarma Komutanlığı ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ve jandarma sevk edildi. Olaya karışan İsmet, İhsan, Sedat ve Seracettin Ekinci gözaltına alınırken, olayların büyümemesi için Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edildi. Kalabalık daha sonra olaysız bir şekilde dağılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 18:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?