5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Birahaneye el bombalı saldırı

Edinilen bilgiye göre olay saat 23.30'da Beşikdüzü ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 'Magosa Fıçı Bira' isimli birahanede meydana geldi. Restorana atılan bir el bombasının neden olduğu iddia edilen patlama sebebiyle 1'i ağır toplam 9 kişi yaralandı.

Yaralılar Vakfıkebir Devlet Hastanesi ile Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Mehmet Gümüş, İsmail Limandal, Ahmet Karadeniz, Hüseyin Tosun, Mehmet Temel Dursun, Necmi Çalık, Hazma Çilingir, Serkan Alemdar ve Ahmet Yavuz isimli yaralıların tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, Ahmet Yavuz'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürü Feridun Boz ile birlikte olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Nuri Okutan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, olayda 1'i ağır olmak üzere toplam 9 kişinin yaralandığını söyledi. Olayın nedeninin araştırıldığını ifade eden Vali Okutan, "Patlamanın nedeninin bombadan kaynaklandığını düşünüyoruz. Ancak terörle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bir bomba olayı olduğu doğrudur. Konu araştırılıyor. Bütün ihtimaller değerlendiriliyor. Elimizde bulgular var" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 03:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet çıtlak IP: 88.232.109.xxx Tarih : 7.03.2009 11:18:09

biz beşikdüzünde bir aileyiz.saat 11.30 sularında büyük bir patlamayla karşı karşıya kaldık. biz ilk önce bu büyük patlamanın tüpten kaynaklandığını zannettik. ailemizden ve diğer komşulardan bazı kişiler olay yerine gidince , patlamanın bombadan kaynaklandığını  öğrendiler. oradaki iş yerininde  büyük zarar içinde kaldığını öğrendik. herkes şuna şükrediyor. iş yerinin  üstünde bir apartman ve içinde bir sürü aile vardı .onlara bir şey olmaması büyük mucize.bunun yanı sıra işyerinin hemen karşısında  dershane var . dershaneye de bir şey olmaması büyük mucize ...