1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

'Bize anneni anlat'

Anneler günü nedeniyle Trabzon Belediyesi ile Bil Dershanesi tarafından "Bize anneni anlat"  konulu kompozisyon yarışması düzenleniyor.

İlköğretim okulları 6, 7 ve 8. sınıflar ile lise ve dengi okullar arası 1, 2 ve 3. sınıflarda okuyan öğrencilere yönelik olarak yapılan yarışmada öğrencilerden en fazla iki sayfalık kompozisyonla annelerini anlatması isteniyor.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin eserlerini 30 Nisan Cumartesi gününe kadar Belediye Kültür, Turizm, Tanıtma ve Spor Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekiyor. Dereceye girecek öğrencilere Bil Dershanesi tarafından altın ve çeşitli hediyeler verilecek.

Yarışmanın jüri üyeliklerini ise Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Bil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Eren, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hasan Kurt, Anneler Derneği Başkanı Ziynet Şener ile Karadeniz Yazarlar Birliği Genel Başkanı İsmail Fandaklı yapacak.

Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, anneler günü dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Bil Dershanesi ile yaptığımız işbirliği sonucu annelere yönelik kompozisyon yarışması düzenledik. Sanırım annelere en iyi armağan, çocuklarının onları anlatması olacaktır. Belediye olarak çeşitli sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla bu yöndeki işbirliğimiz artarak devam edecektir" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2005 Perşembe 14:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?