5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Broos, yüreklere su serpti

Avrupa hedefini başka bir bahara bırakan, ligde ise ağır darbeler alan Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, yönetimin yüreğine su serpti.


Dün Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde 14.30 sıralarında bir araya gelen Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener, Genel Sayman Mahmut Aksu, Sportif Direktör Ünal Karaman, Teknik Direktör Hugo Broos ve yardımcısı Metin Diyadin, takımın son durumunu masaya yatırdılar. Yaklaşık 2 saat 45 dakika süren toplantıya Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'de telekonferans sistemiyle katılarak görüşlerini belirtti.


Yapılan görüşmede takımın durumu ile ilgili olarak tüm detaylar ele alınırken Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, yönetimin yüreğine su serpti. Takımı 15 günlük arada en iyi şekilde hazırlayıp, sorunlarının çoğunu gidermiş bir takım haline gelerek lige başlayacaklarını yönetime ileten deneyimli teknik adam tam destek aldı.


Takımın kötü sonuçları almasından yoğun maç programı, sakat ve hasta oyuncuların çokluğunun etkisi olduğunu anlatan Broos, üst düzey performans beklediğimiz oyuncular bekleneni veremedi. Şu anda takımda sakat oyuncumuz yok. Aramıza katılacak olan arkadaşlarımızda var. Onlarında düzelmesiyle daha iyi bir takım haline geleceğiz. Tüm zorlukları aşabilecek güçte bir takımız. Futbolcular üzerindeki baskıdan da bahseden Belçikalı çalıştırıcı, birlikte düşünen, birlikte hareket eden bir takım oluşturmayı
amaçladığını belirtti.


Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise teknik direktör Hugo Broos'un tespitlerini ve hayata geçirmek istediği planlamalarla ilgili olarak tam desket vereceklerini aktardı. Broos'dan takımı düzlüğe çıkartmalarını isteyen Hacısalihoğlu, camiaya yeni bir heyecan kazandırmaları için saha sonuçlarının önemli olduğunu belirtti.


Yönetim ve teknik heyet arasında geçen bu olumlu görüşmenin takımada yansıması bekleniyor. Son dönemde alınan kötü saha sonuçları nedeniyle moral olarak çöküntü yaşayan Bordo-mavili takımda, Sportif Direktör Ünal Karaman ve teknik direktör Hugo Broos moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkartmak için bir birleriyle sürekli fikir alış-verişinde bulunuyorlar.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 14:43:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?