30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Bu nasıl öğretmen?

Trabzon merkeze bağlı Pelitli Beldesi'nde 2 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan bir öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pelitli Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi D.İ ve İ.U isimli 8 yaşındaki 2 ilköğretim okulu öğrencisi kıza aynı okulda görev yapmakta olan S.S.B (35) isimli öğretmen cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dün jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ailelerin çocuklarının kendilerine konuyu anlatması sonrası Merkez Jandarma Komutanlığı'na şikayeti sonrasında gözaltına alınan S.S.B, bugün Trabzon Adliyesi'ne çıkartıldı.

Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen ve suçsuz olduğunu belirten S.S.B "Bu benim adıma çağdaş eğitim sistemine karşı yapılan bir suçlamadır. Tek suçum öğrencilerime çağdaş bir eğitim vermektir" dedi. Nöbetçi savcılık tarafından 'Çocuğun cinsel istismar'ı suçundan nöbetçi mahkemeye sevkedilen S.S.B tutuklanarak Trabzon Bahçecik E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Öte yandan bekar olan ve yalnız yaşayan S.S.B'nin evinde yapılan aramada ele geçirilen dizüstü bilgisayar ve 31 CD'nin incelemelerinin sürdüğü kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2007 Cumartesi 18:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eda IP: 88.226.158.xxx Tarih : 12.11.2007 13:33:28

ben bu okulda okuyorum utancımdan yerin dibine girdim ben bu okulda 5. sınıf öğrencisiyim ama bu öğretmen hiç böyle birine benzemiyordu.demekki insanların dış değil iç güzelliklerine bakmamız lazım