1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Bülbüloğlu'nun 'mazbata' sevinci

Doğru Yol Partisi (DYP) Trabzon İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Bekir Bülbüloğlu, mazbatasını aldı ve yeni yönetim kurulunu basına tanıttı.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan olağan kongrede rakibi Ali Sürmen’i geride bırakarak DYP Trabzon İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Bekir Bülbüloğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

DYP Trabzon İl Başkanlığı’nda yapılan törende konuşan Başkan Bülbüloğlu, işlerinin asıl bundan sonra başladığını belirterek. DYP’yi Trabzon’da hak ettikleri yere getireceklerini söyledi. Genel Başkan Mehmet Ağar ile ülke genelinde olduğu gibi Trabzon’da da büyük bir hava yakaladıklarını ve yükseliş içine girdiklerini kaydeden Bülbüloğlu, "Bunlar yapılan çalışmaların, gösterilen gayretlerin sonuçladır. Elbette ki eksiklerimiz vardır. Bunları biliyoruz. Ancak çok çalışarak bunları kapatacağız. Görevimizin bilincindeyiz. Kadroma ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma, partimin bütün teşkilatlarına güveniyorum. Artık DYP’yei Trabzon’da birinci parti yapmak istiyoruz. Bunun için çalışacağız" dedi.

Bugüne kadar partide adamcılık ve hizipçilik yapmadıklarını, bundan sonra da yapmayacaklarını belirten DYP İl Başkanı Bekir Bülbüloğlu, beklenenin aksine seçimin ardından partide tasfiyeye gitmeyeceklerini ve istifalar da beklemediklerini ifade etti. Daha sonra Bülbüloğlu, DYP Trabzon İl Yönetim Kurulu üyelerini basına tanıttı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 16:35:27
Güncelleme :17 Mart 2005 Perşembe 16:38:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?