6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Burak Yılmaz nikah tazeledi

TRABZONSPOR, BURAK YILMAZ İLE NİKAH TAZELEDİ

Trabzonspor, gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın sözleşmesini 3 yıl daha uzattı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp genel sekreteri Hasan Yener'in hazır bulunduğu imza töreninde Burak Yılmaz, kendisini 2014-2015 sezonun sonuna kadar bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Yener, imza töreninde yaptığı konuşmada, yaklaşık 1,5 yıl önce Ocak ayında Burak ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, ''O zaman Trabzonspor'a çok önemli bir oyuncu kazandırdığımızı söylemiştik. A Milli Takım futbolcusu olacağını ve Trabzonspor'a büyük katkıları olacağını söylemiştim. Bugün bu sözlerin gerçek olduğunu görerek ve biraz daha gururlanarak yeni bir iddiam var. Burak'ın bundan sonra Avrupa'nın en büyük kulüplerinde futbol oynayacağına inanıyorum. Futbol yeteneği çalışkanlık ve kişiliği

ile örnek sporculardan biri. Trabzonspor'un başarısı için gösterdiği performansı da hepiniz biliyorsunuz. Geçtiğimiz yıl Türkiye liglerinin en çok gol atan yerli oyuncusu oldu. Sağlık sorunları nedeniyle oynayamayacak olduğu maçlarda bile Trabzonspor formasını giyip sahaya çıkmakta bir an bile tereddüt etmedi. O bakımdan Burak'ı bir kez daha kutluyorum. Kendisine Trabzonspor ve milli takım formasını çok yakıştığını ifade etmek istiyorum. Bundan sonra da Trabzonspor formasını da giyecek olmasından dolayı mutluyum" dedi.

Yener, Trabzonspor Kulübü olarak kendi sporcularını her zaman en iyi yerde görmeyi isteyeceklerini ve bunu arzulayacaklarını ifade ederek "Burak'a Avrupa'da Trabzonspor'dan büyük kulüplerden tabi ki teklif geleceğine inanıyorum. Burak'a elbetteki biz her zaman yardımcı olmak isteriz" diye konuştu.

Burak Yılmaz ise 1,5 yıl önce Trabzonspor'a imza atarken düşünceler içerisinde olduğunu hatırlatarak "Geçen sürede Trabzonspor camiasını mahcup etmeden iyi şekilde ilerledim. Buraya ilk geldiğim günkü gibi heyecanlıyım. Aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisindeyim. Bana iyi bir gelecek ve kontrat sunan Trabzonspor Başkanı, teknik direktörümüz Şenol Güneş ve ekibine teşekkür ediyorum. Bundan önce Trabzonspor formasını layıkıyla terlettiğimi düşünüyorum. Bundan sonra daha sorumlu ve elimden gelenin en iyisini

yapmaya çalışırım. Trabzonspor'a hayırlı olur inşallah" şeklinde konuştu.

Burak, hedefleri olarak ise "Trabzonsporlu Burak olmak istiyorum demiştim. Bunun için önemli adımı attığımı düşünüyorum. Trabzonsporlu Burak olarak geçen yıl yakaladığımı başarıların üstüne koyup daha iyi bir Burak olmak istiyorum. Tüm benliğim

ve gücümle elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

Benfica ile oynayacakları Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ile ilgili olarak ise Burak, "Benfica çok iyi bir kulüp. Üst düzey bir takım. İşimiz kolay değil. Ama biz hiç kimseden korkmuyoruz, çekinmiyoruz. İyi ekip olduğumuzu biliyoruz. Ordan iyi bir sonuç alıp döneceğimize yürekten inanıyoruz" dedi.

Burak Yılmaz'ın Trabzonspor'dan yıllık 1 milyon 800 bin Euro alacağı öğrenildi.

TRABZONSPOR, BURAK YILMAZ İLE NİKAH TAZELEDİ
TRABZONSPOR, BURAK YILMAZ İLE NİKAH TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2011 Pazartesi 15:59:03
Güncelleme :26 Temmuz 2011 Salı 12:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?