30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Bursaspor: 1 Trabzonspor: 1

Turkcell Süper Lig'in 4. hafta maçında Trabzonspor, Bursasspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Bursaspor'un golünü 18. dakikada Yenal kaydederken, konuk ekip Trabzonspor'un tek golü 77. dakikada Gökdeniz'in penaltı atışından geldi.


Maçtan dakikalar...

Ve maça Trabzonspor'un vuruşuyla başlandı.

Gökdeniz 3. dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelen topa ceza sahasında Gökdeniz voleyi vurdu, top direğe çarptı ve tehlike bölgesinden uzaklaştı.

Trabzonspor maça çok hızlı başlıyor. 5. dakikada Ceyhun vurdu bu kez az önce Gökdeniz'in vurduğu yerden. Gökdeniz'in vuruşunda top kaleci Vega'da kaldı.

Karşılaşmanın 8. dakikasını geride bırakıyoruz ve Bursaspor taraftarının takımına büyük desteği var.

Trabzonspor kalesinde büyük tehlike... 12. dakikada kaleye atılan geri pasında Tolga yerden vurdu, top ceza sahasının hemen önündeki Sinan'da kaldı. Sinan vurdu, top üstten dışarıya gitti.

Sinan bir kez daha Trabzonspor kalesinde tehlike yarattı. 15. dakikada sağ kanattan ceza sahası son çizgisine kadar inen Sinan ortasını yaptı, top Trabzonsporlu oyuncularda kaldı.

Ve gooooooooooolllll... Dakika 18 ve gol Yenal... Sağ kanattan uzun çapraza atılan topta, Tolga müdehale etmek istedi fakat top sekti.'Seken top ceza sahasının hemen önündeki Yenal'de kaldı. Yenal ceza sahası içerisine girdi, vurdu ve topu filelerle buluşturdu. Bursaspor 1-0 Trabzonspor...


Bursaspor golden sonra ataklarını daha da sıklaştırdı.

Karşılaşmada 25. dakikayı geride bırakıyoruz ve topla oynama yüzdelerinde %50'ye %50'lik bir eşitlik var.

İlk yarım saati geride bıraktık ve hakem İsmet Arzuman maça su molası verdi.

Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. 38. dakikada Tayfun Cora çıktı, Serkan Balcı oyunda.

Mustafa Keçeli 39. dakikada ceza alanı sol çaprazından çok sert vurdu, top kaleci Vega'ya çarptı ve kalenin hemen üzerinden kornere çıktı.

Maçın 41. dakikasını geride bırakıyoruz ve Bursaspor 26, Trabzonspor 23 top kaybıyla oynuyor.

Bursaspor'da Veli 44. dakikada çok uzaklardan kaleyi yokladı, top farklı şekilde yandan dışarı gitti.

Hakem 3 dakika kaybolan zaman işareti verdi.

İlk 45 dakikanın son düdüğü geliyor... İlk yarı sonucu, Bursaspor 1-0 Trabzonspor...

Ve ikinci yarıya Bursasporlu futbolcuların vuruşuyla başlandı.

Trabzonspor ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Ceyhun çıktı Yattara oyunda. Ve Yattara oyuna girer girmez 47. dakikada Bursaspor kale sahası içerisinde etkili oldu. Sol kanattan ceza sahasına giren Yattara, Bursasporlu oyuncuları geçti, ortasını yaptı ama hiçbir Trabzonsporlu oyuncu topa dokunamadı.

Trabzonspor Erdinç'le 52. dakikada gole çok yaklaşıyor. Sağ kanattan Yattara ortaladı, kale sahası içinde seken top arka direkteki Erdinç'te kaldı. Erdinç vurdu top kaleci Vega'da kaldı.

Gökdeniz 59. dakikada ceza sahası ön çizgisinden vurdu, top kaleci Vega'da kaldı.

Bursaspor 62. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Sol kanattan yapılan ortada Trabzonspor defansı topu ceza sahası dışına gönderdi. Tehlike bölgesinden uzaklaşan top Ozan'da kaldı. Ozan topu ceza sahası ön çizgisine kadar sürdü, kaleyi karşısına alır almaz çok sert vurdu, top kaleci Tolga'da kaldı.

69. dakikayı geride bırakıyoruz ve hakem karşılaşmadaki ikinci su molasını veriyor.

Gökdeniz 74. dakikada sağ kanattan ortaladı. Umut'a doğru gelen topa Vega parmaklarının ucuyla dokundu, ikinci pozisyonda topu kontrol etti.

77. dakikada Ömer, ceza sahası içerisindeki Mustafa Keçeli'yi düşürdü ve Trabzonspor penaltı kazandı. Ve gooooooolllll.... Gökdeniz topun başnı geçti ve topu filelerle buluşturdu. Bursaspor 1-1 Trabzonspor...

80. dakikada Sinan, Trabzonspor ceza sahası içerisinde tehlike yaşattı. Trabzonsporlu defans oyuncularını bir bir geçen Sinan, topu ayağında fazla tutunca pozisyonunu kaybetti.

Karşılaşmanın normal süresi tamamlandı. Maçın hakemi 4 dakika kaybolan zaman işareti verdi.

Ve maçın son düdüğü geliyor... Trabzonspor, uzun süre yenik götürdüğü Bursaspor maçında 1 puana razı oluyor... Bursaspor 1-1 Trabzonspor...
hürriyet
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 23:19:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?