1
Mayıs
2024
Çarşamba
TRABZON

Canalioğlu: Engellilerin yanındayız

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, engelli vatandaşlarımızın toplumla iç içe ve bir bütün olduklarını belirterek, "Belediye olarak imkanlar ölçüsünde her zaman engellilerin yanında olduklarını" söyledi.

"Engelliler Haftası" dolayısıyla Trabzon Körler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Canalioğlu, göreve yeni seçilmesinden dolayı Ali Ergül’ü kutlayarak, "Belediye olarak bizim görevimiz sizlere her konuda yardımcı olmaktır. Özellikle görme engelli vatandaşlarımızdan, kaldırımları işgal eden seyyar satıcı ve esnaflara yönelik şikayetler almaktayız. Bu konunun üzerine kararlılıkla gidiyoruz, gitmeye de devam edeceğiz. Engelli vatandaşlarımız için sokaklarda yeni düzenlemeler yapıyoruz. Ayrıca, onlara yönelik otobüs çalışmalarımız tamamlanmak üzeredir" dedi

Trabzon Körler Derneği Başkanı Ali Ergül, Başkan Canalioğlu’nun verdiği desteğin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek, yönetim kuruluyla birlikte üyelerine en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını belirtti.

Öte yandan Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzon Dilsiz ve Sağırlar Futbol Takımı’na Kalepark’ta yemek verdi. Spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini belirten Canalioğlu, "Belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. Gelecek sezon formalarınızı belediye olarak biz vereceğiz. Başarılı olacağınızı biliyorum. Sizlerin başarısı aynı zamanda bizlerin de başarısıdır" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2005 Salı 12:07:49
Güncelleme :19 Mayıs 2005 Perşembe 13:48:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?