6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Canalioğlu ana ocağında

CANALİOĞLU ANA OCAĞI’NDA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili adayı M. Volkan Canalioğlu, annesinin köyü olan merkeze bağlı Uğurlu’da bakan gibi karşılandı.

Uğurlu köyüne gelen Volkan Canalioğlu ve CHP milletvekili adayları, daha sonra Yeşilova mahallesi, Gürbulak ve Akyazı beldelerinde de vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Volkan Canalioğlu, Uğurlu köyünde yaptığı konuşmada, “Ben bu köyün çocuğuyum. Belediye Başkanlığı seçiminde de destek verdiniz. Ankara'da bir kardeşiniz, bir evladınız ve bir abiniz olduğunu hiç bir zaman unutmayın. Her zaman kapımın size açık olduğunu biliyorsunuz. Bu köyden birinci parti olarak çıkmalıyız. Ben size güveniyorum. Sizin güveninize her zaman layık olmaya, imkanlarım ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştım. Mutlaka eksiklerim olmuştur. Bizim için önemli olan hizmetin kalıcı olmasıdır. Daha sonraki süreçte buralara geldiğimiz zaman sizlerin yüzüne bakabilme durumumuz olsun.. Küçüklerin abisi, büyüklerin bir evladı olarak sizin desteğinizi bekliyorum” dedi.

“DOKTORU ESNAF YAPTILAR”

Canalioğlu, vatandaşların 9 yıllık AKP iktidarını sorgulamaları gerektiğini belirterek, “Belediye Başkanlığı seçimlerinde 5 bin kişiyi işe alacaklarını söylediler. Açıklasınlar da bilelim. Bugüne kadar kaç kişiyi işe aldılar ? Ayırımcılık yaptılar. Hastane yaptık diyorlar. Yapılan hastanelerde sağlık sorunları giderildi mi?. Yoğun bakım ünitelerine hastanızı yerleştirmek için aracı arıyorsunuz.. Yoğun bakım üniteleri yetersiz. Hastane yapıyorlar yolu yok. Aile hekimliği sisteminde doktorları zor durumda bıraktılar. Hükümet doktorlara baktığı hasta kadar ücret alacaksın diyor. ‘Doktoru Esnaf Yaptılar’ ne kadar fazla hasta bakarsa, ne kadar fazla reçete yazarsa o kadar para alacak böyle bir anlayış olabilir mi?. İnsan sağlığı bu kadar ucuz mu” diye konuştu.

“BİZLER ONURLU İNSANLARIZ”

Canalioğlu, daha sonra Yeşilova mahallesi ile Gürbulak beldesinde vatandaşlarla sohbet etti. Akyazı beldesi girişinde vatandaş tarafından coşkuyla karşılanan M. Volkan Canalioğlu, Trabzon halkının onurlu insanlar olduğunu ifade ederek “İçinde bulgur, pirinç, makarna, sıvı yağ ve şeker olan paketleri vatandaşlara dağıtarak oylarını istiyorlar. İnsan onuruna yakışmayacak bir davranış içine giriyorlar. Bizler bu ülkenin bütünlüğü için ön saflarda mücadele etmiş. Birlik ve beraberlik içersinde Atatürk'ün yanında olmuş, bir kentin onurlu çocuklarıyız. CHP olarak halkımızın karşısına projelerimizle çıktık. CHP olarak yoksulluğu yönetmek için değil, çözmek için karşınızdayız. Halkımız ihtiyaçlıdır. Onları bu duruma düşürenler utanmalıdır. Ama onlar verilen yardımları alsın, oylarını da CHP’ye versinler” şeklinde konuştu.

“200 BİN KİŞİ NEREYE, NEDEN GİTTİ”

Canalioğlu, Başbakan’ın miting meydanlarında gerginliğe neden olduğunu kaydederek sözlerini şöyle tamamladı:

“Sayın Başbakan her mitinginde ağza alınmayacak sözler sarfediyor. CHP’nin oylarının yükseldiğini gördükçe gerginleşmektedir. Siyasiler vatandaşa örnek olmalıdır. Geçmişte AKP'ye oy vermiş olabilirsiniz. Saygı duyuyoruz ancak, 9 yıl içersinde Trabzon'da yapılanları göz önüne alarak sizin karşınıza oy istemeye gelecek olan AKP'nin adaylarına sorun. 945 Bin olan Trabzon nüfus 745 bine, milletvekili sayısı 8 ‘den 6’ya neden düşmüştür. 200 bin kişi nereye, neden gitmiştir. Trabzon'un hakkını, Trabzonspor'un hakkını, fındığın, çayın hakkını, çocuklarımızın, gençlerimizin ve sizlerin haklarını korumak için yollardayız. Bizim için sizlerin hayır duaları çok önemlidir. Bunun bilincindeyiz.”

CANALİOĞLU ANA OCAĞI’NDA
CANALİOĞLU ANA OCAĞI’NDA
CANALİOĞLU ANA OCAĞI’NDA
CANALİOĞLU ANA OCAĞI’NDA
CANALİOĞLU ANA OCAĞI’NDA
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 09:13:05
Güncelleme :6 Haziran 2011 Pazartesi 18:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?