30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Cavcav'dan Albayrak'a sert cevap

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak'ın kendisi ve kulübüyle ilgili yaptığı açıkalamalara, "Nuri Albayrak, başarısızlığını futbol camiası ve kuruluşlarına yüklemesin" diyerek cevap verdi.

Nuri Albayrak'ın bugün kamuoyunda yer alan açıklamalarına İlhan Cavcav, yaptığı yazılı açıklamada sert bir şekilde cevap erdi. Bazı gazetelerde kendisi ve kulübüyle ilgili çıkan demeçlere çok şaşırdığını belirten Cavcav, açıklamaların gerçek dışı olduğunu ifade etti. Son dönemde başarısız olan bir kulübün başkanının suçu çevresinde bulmasına şaşırdığını belirten Cavcav, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Nuri Albayrak'ın bugün gazetelerde çıkan demeçlerini esefle ve şaşkınlıkla karşıladım. Sayın Albayrak benim bildiğim, efendi, dürüst, bugüne kadar inandığım, güvendiğim insandı. Federasyon seçimleri sırasında (Genel Kurul'da) Haluk Ulusoy' a rey vermedik. Kulüpler Birliği kararını hiçe sayarak kendisi Federasyon Başkanı Ulusoy'un yanında yer aldı. Nuri Albayrak, Haluk Ulusoy'a rey vererek, federasyon başkanından beklentisi olduğu imajını ortaya koymuş oldu. Haluk Ulusoy'un başkan olunca, adaletli ve dürüstçe tutum ve davranışlarıyla hareket etmesinden mütevellit şimdi Ulusoy'a karşı cephe aldı. Sayın Albayrak, bugün de kendi başarısızlığını, namusuyla dürüstçe hareket eden Federasyon Başkanı Sayın Haluk Ulusoy'a saldırması ve dolayısıyla oynadığımız ve çok farklı kazanabileceğimiz Trabzonspor maçında her zaman yenilgiyi, başarılı yönetim gösteren hakeme yüklemesini kendisine yakıştırtamadım. Şimdi de, ligin bitmesine daha uzun bir süre olmasına rağmen, İlhan Cavcav'ın takımının küme düşmeyle karşı karşıya kalması söylemi ile ilgili Albayrak sakın üzülmesin. Gençlerbirliği Spor Kulübü küme düşmek yerine, inşallah ligde en iyi yere yükselecektir. Gençlerbirliği, Cumhuriyet'le yaşıt, şanlı bir geçmişi olan güzide bir kulüptür. Bu tür gerçek dışı beyanların hiç kimseye fayda getirmeyeceğini Sayın Albayrak'a üzülerek bildiririm."

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 17:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?