4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Cesedi 8 gün sonra bulundu

Trabzon’da 2 Temmuz Perşembe günü otomobiliyle dereye uçan ve yapılan aramalarda kendisinden haber alınamayan şahıs, kazadan 8 gün sonra olay yerine 200 metre uzaklıkta ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesinde bir inşaat firmasında gece bekçiliği yapan Hasan Aygün (39) isimli şahıs, 2 Temmuz Perşembe gecesi saat 00.30 sıralarında özel otomobiliyle seyir halindeyken belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek Kayaiçi köyü Çatak mevkiinde dereye uçtu. Kazanın ardından olay yerinde yapılan aramalarda Hasan Aygün’ün kullandığı 61 NL 007 plakalı araca ulaşılırken, Aygün’ün otomobilde olmadığı görüldü. Arama çalışmalarına ise Aygün’ün kazadan sağ olarak kurtulduğu bilgisi üzerine son verildi.
Kazanın ardından bir haftadan uzun bir süre geçmesine rağmen Hasan Aygün’ün izine rastlanmaması üzerine güvenlik güçlerince kaza yerinde dün yeni bir arama çalışması başlatıldı. Yapılan ikinci aramada Aygün’ün cesedi, kaza yerinden yaklaşık 200 metre uzaklıkta dere içerisinde bulundu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 13:11:05
Güncelleme :11 Temmuz 2009 Cumartesi 14:16:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?