6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

Cesetleri evde bulundu

Trabzon’un Arsin ilçesinde ölü olarak bulunan 2 kişinin kimlikleri belirlenirken, ölen 2 kişinin karı koca olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon’da bir otelde aşçı olarak çalışan İbrahim Düzenli (57) ile aynı otelde bulaşıkçılık yapan Nana Düzenli (45) bugün işe gitmeyince otel sahibi tarafından telefonla arandı.

Düzenli çifti telefonlarına cevap vermeyince komşularına ulaşılırken, Arsin ilçesi Gölcük mahallesi Çavuşlu mevkiindeki komşuları öğle saatlerinde evdeki cesetleri gördü. Cesetlerle ilgili polis ekiplerine haber verilirken, polis ekipleri evin dışında İbrahim Düzenli’nin kapının önünde iple asılmış haldeki cesedi, eşi Nana Düzenli’nin de evin içerisinde bıçakla öldürülmüş haldeki cesedi ile karşılaştı.

Yapılan ilk incelemede İbrahim Düzenli’nin eşi Nana Düzenli’yi bıçakla öldürdükten sonra evinde dışında kendisini iple asarak intihar ettiği belirlendi. Olay yerine Cumhuriyet Savcısı gelirken, yapılan incelemenin ardından cesetler otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan İbrahim Düzenli’nin ilk eşinden 20 yıl önce boşandığı ve bu evliliğinden 5 çocuk sahibi olduğu, Gürcistan uyruklu Nana Düzenli ile de 6 ay önce evlendiği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 17:41:42
Güncelleme :23 Kasım 2011 Çarşamba 17:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?