5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ceyhun: Fatih Terim'e minnettarım

CEYHUN GÜLSELAM BASAMAKLARI ADIM ADIM ÇIKMAK İSTİYOR

Trabzonspor'un genç yıldızı Ceyhun Gülselam, basamakları adım adım çıkmak istediğini belirterek Beşiktaş karşısında 3 puandan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

Trabzonspor'da ilk 11'de şans bulamadığı dönemlerde bile Milli Takımlar eski Teknik Direktör Fatih Terim tarafından aday kadroya çağrılan, Fenerbahçe'nin yıldızı Alex'in övgüyle bahsettiği, Trabzonspor camiasının çok şeyler beklediği Ceyhun Gülselam İHA'ya özel açıklamalar yaptı.

Sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını belirten Ceyhun Gülselam, "Takım halinde kötü bir futbol oynamıyoruz. Trabzonspor büyük bir camia ve iyi bir takım olduğunu herkes biliyor. Bir kaç maçta şansız mağlubiyetler aldık. En son elde ettiğimiz Kayserispor galibiyeti ile yeni bir çıkış yakalayacağız. Her şey daha güzel olacak, yavaş yavaş her şey yerine oturuyor" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'un herkese eşit davrandığını belirten Ceyhun, "Takımda hiç kimsenin rahat olma şansı yok. Ben hep ilk 11'de oynuyorum. Dişimi sıkmama gerek yok gibisinden bir düşünce ve rahatlık yok. Takımda herkes çok iyi çalışıyor. Rekabet üst düzeyde, bu da Trabzonspor'un ne kadar büyük bir takım olduğunu gösteriyor" şeklinde konuştu.

"HAMİ HOCA GİBİ OLABİLMEM İÇİN ÇOK ÇALIŞMAM GEREKİYOR"

Şut vuruş tekniğinin Trabzonspor'un eski futbolcusu Hami Mandıralı'ya benzetilmesini değerlendiren Ceyhun Gülselam, "Trabzonspor'a gelmeden öncede bu konuşuluyordu. Hami hoca büyük bir futbolcu. Ümit Milli Takım'da da benim hocamdı ve orada da sert şutları vardı. Onu izlerken bir çok şey ondan öğreniyordum. Antrenmanlarda beraber şut çalışması yapardık. Onun gibi gösterilmem güzel bir şey ama Hami hoca gibi iyi vuruşlara sahip olabilmem için çok çalışmam gerekiyor" diye konuştu.

Trabzonspor taraftarının kendilerinde başarı beklediğini belirten Ceyhun Gülselam, "Yaşadığımız şansızlıklar ve aldığımız sonuçların ardından taraftarımız beklentilerine cevap bulamadı. Tepkilerin olması da bu yüzden, baskı nedeniyle bir korku yaşamıyorum. Dış sahada, iç sahaya göre daha başarılı olmamızı öyle denk düşmesine bağlıyorum" dedi.

Son maçta İbrahim Yattara ve Engin Baytar'ın yuhalanmasını değerlendiren Ceyhun, "Böyle durumlarda biz takım olarak bir birimize yardımcı oluyoruz. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Bende Almanya'da oynarken, oyunun başında oyundan alınmıştım. Bu durum tabi ki hiç bir futbolcunun hoşuna gitmez. Futbolda bunlar olabilir. Takımda arkadaşlık ortamımız üst düzeyde herkes bir biriyle çok iyi anlaşıyor. Bir birimize böyle konularda her zaman yardımcı oluyoruz" şeklinde konuştu.

"ALEX'İN SÖZLERİ BANA AYRI BİR MOTİVASYON VERDİ"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız oyuncusu Alex'in, "Trabzonspor'un genç oyuncusu Ceyhun Gülselam'ın Fenerbahçe'de oynamasını çok isterim. Onu beğeniyorum" sözlerinin kendisine ayrı bir motivasyon verdiğini belirten Ceyhun, "Alex gibi büyük bir futbolcunun böyle düşünmesi tabi ki çok güzel bir şey bana ayrı bir motivasyon veriyor. Ben Trabzonspor'a konsantre oldum. Bu takımda büyük hedeflerim var. Trabzonspor'da mutluyum ve bir sorunum yok" açıklamasını yaptı.

"FATİH TERİM'E MİNNETTARIM"

Fatih Terim'in kendisini sürekli Milli Takım'a çağırdığını belirten Ceyhun Gülselam, "Fatih Terim çok şeyler borçluyum. Ünal Karaman, Hami Mandıralı ve Ümit hoca benim Ümit Milli Takım'a çağırdıktan sonra Fatih Terim beni A Milli Takım'a çağıran ilk hocaydı. Beni zor günlerimde, oynamadığım günlerde beni Milli Takım'a çağırdı. Bu bana ayrı bir motivasyon verdi. Daha çok hırslandım. Ayrılmasına çok üzüldüm ama futbolda bunlar olan şeyler. Futbolda her şey var bizim önümüze bakmamız lazım. Bundan sonra

Milli Takım'a çağırılmamak gibi bir düşünce kafamdan hiç geçmedi. Benim için gelecek olan teknik adamın yerli veya yabancı olması fark etmez" dedi

"STEP BY STEP"

Trabzonspor genç yıldızı Ceyhun Gülselam, basamakları adım adım geçerek hedeflerine ulaşmak istediğini belirterek, "İngilizce'de 'Step by Step' diyorlar. Kendimi geliştirerek Trabzonspor'daki hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum" dedi.

Trabzonspor eski takım kaptanı Hüseyin Çimşir'den boşalan yeri doldurmak için elinden geleni yaptığını belirten Ceyhun, "Hüseyin Ağabey'in kalitesi belli, insan olarak da futbolcu olarak da çok iyi biri. Şans bulduğum sürece sahada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ KARŞISINDA 3 PUANDAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ"

3 puanlık sistemde her şeyin olabileceğini belirten Ceyhun, "Bizim için yarış halen daha devam ediyor. Futbolda çok şey gördük. Bu yüzden hedeflerimizden sapma gibi bir durumun olmadığını düşünüyorum. Ankaraspor maçını bay geçmemizden dolayı Beşiktaş maçına çok iyi bir şekilde hazırlanmamız için önümüzde baya bir zaman oldu. Kendimizi bu maça iyi bir şekilde hazırlıyoruz. Beşiktaş karşısında galip geleceğiz çünkü 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz" dedi.

CEYHUN GÜLSELAM BASAMAKLARI ADIM ADIM ÇIKMAK İSTİYOR
CEYHUN GÜLSELAM BASAMAKLARI ADIM ADIM ÇIKMAK İSTİYOR
CEYHUN GÜLSELAM BASAMAKLARI ADIM ADIM ÇIKMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 10:40:01
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 16:48:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?