30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ceyhun Eriş, imzayı attı

Trabzonspor, Ankaragücü'nden transfer ettiği orta saha oyuncusu Ceyhun Eriş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Akçay ve İbrahim Baturoğlu'nun da katıldığı imza töreninde kendisini 1.5 yıllık Trabzonsporlu yapan imzayı atan Ceyhun, "Beklentileri büyük olan bir takıma geldim. Bu beklentilere cevap vereceğimi düşünüyorum. Hem Trabzonspor, hem de benim için iyi olacağını düşünüyorum" dedi. 

Ceyhun, teknik direktör Ziya Doğan'ın kendisini ısrarla istemesinin bir baskı oluşturup oluşturmayacağıyla ilgili soru üzerine ise, "Üzerimde kesinlikle bir baskı yok. Bunlara alışmış bir insanım. Riski seviyorum. Beklentilerin boyutunun da farkındayım" diye konuştu.
Çok takım değiştirmesi ile ilgili soruya esprili bir cevap veren Ceyhun, "Böyle güzel oluyor. Görmediğimiz yerleri görüyoruz. Benim bu yönde bir sorunum yok. Takım değiştirmekle bir sıkıntım yok. Sürekli benim forma giydiğim takımlarda tartışmacı olduğum, sorunlu bir futbolcu olduğum yönünde iddialar ortaya atılıyor. Bunlar doğru değil" şeklinde konuştu. 

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Serhat Akçay ise, bu transferde Murat Ocak'ın sezon sonuna kadar Ankaragücü'ne kiralık olarak verildiğini kaydederek, "Ceyhun'dan beklentilerimiz büyük. Kendisinden çok şey bekliyoruz. Trabzonspor'a katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Takıma fayda sağlayacağını düşündüğümüz için transferini gerçekleştirdik. Kalan süre içinde de transfer yapmayı düşünmüyoruz" açıklamasını yaptı. 

Ceyhun, daha sonra 20 sırt numaralı Bordo-mavili forma ile basın mensuplarına poz verdi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2007 Perşembe 14:46:33
Güncelleme :1 Şubat 2007 Perşembe 14:49:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet uzun IP: 88.232.109.xxx Tarih : 1.02.2007 23:35:06
ayakları üzerine basan ve kendisine güvenen bir oyuncu yararlı olacaktır.