30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Ceyhun ve Umut'un gol sevinci

Trabzonspor'un gol silahları Ceyhun ve Umut Bulut, 67 gün süren gol özlemine Ankaraspor karşısında son verdiler.

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında seyircisinden yoksun olarak Ankaraspor'u ağırlayan Trabzonspor, rakibini Umut Bulut ve Ceyhun'un golleriyle 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Her iki oyuncu, 67 gün süren gol özlemine Ankaraspor karşısında son verdiler.

İki oyuncu da en son gollerini 7. hafta önce Çaykur Rizespor karşısında yine Hüseyin Avni Aker Stadı'nda kaydetmişti. Söz konusu maçta Ceyhun ve Umut Bulut 2'şer gol atmışlardı. Ankaraspor maçında da yine sahneye Umut Bulut ve Ceyhun çıktı. Karşılaşmada açılışı Umut Bulut yaparken, kapanışı ise Ceyhun yaptı.

Tecrübeli futbolcu Ceyhun, galip gelmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, "3 haftadır galip gelemiyorduk. Ankaraspor karşısında seyircisiz son maçımızı oynadık. Bize bir kıvılcım lazımdı. Bundan sonra bu kıvılcımı aldığımızı düşünüyoruz. Bundan sonra daha rahat olacağımızı düşünüyorum. Gerçekten biz iyi bir takımız. Bir kıvılcıma ihtiyacımız vardı. Bundan sonra ateşi yakacağız inşallah" dedi.

Bordo-mavili golcü futbolcu Umut Bulut ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Maç öncesi takım olarak kazanma konusunda uzun konuşmalar yaptık. 3 haftadır galibiyet hasrettik. Buna son verdiğimiz için mutluyum. Uzun zamandır gol atamıyordum. Forvetlerin böyle sıkıntılı dönemleri olur. Böyle bir süreçti. Ankaraspor karşısında şanssızlığımı kırdım. İnşallah bunu sürdüreceğim" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2007 Cumartesi 14:39:28
Güncelleme :3 Kasım 2007 Cumartesi 15:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?