5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Ceyhun verilen şansı iyi değerlendirdi

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynanan karşılaşmada ilk 11'de forma şansı bulan ve attığı iki golle dikktaleri üzerine çeken Ceyhun Gülselam kendisine verilen forma şansını iyi kullandığını söyledi.


Sezon başında Almanya'nın 3. Lig takımlarından Unterhaching'den transfer edilen Ceyhun Gülselam, Bordo-mavili forma ile ligde bu sezon 15 karşılaşmada forma giydi. Gençlerbirliği ve son oynanan Eskişehirspor maçlarında 90 dakikayı tamamlayan genç oyuncu, Kırmızı-siyahlı ekip karşısında gösterdiği performansın yanında attığı iki güzel gollede dikkatleri üzerine çekti.


Ersun Yanal döneminde fazla forma şansı bulmayan Ceyhun Gülselam, 3. Lig takımından gelip A Milli Takım kadrosuna çağrılıp on birde oynayan ilk oyuncu olma özelliğini de elinde bulunduduruyor.


Eskişehirspor karşılaşmasının zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Ceyhun Gülselam, "Müsabakaya iyi başladık. Skoru da 3-0'a getirdik. Rakibimiz buna rağmen mücadeleyi bırakmadı. Arka arkaya 2 gol yememize rağmen oyun disiplinini bırakmadık. Umut Bulut'un attığı golle tekrar öne geçerek rahatladık. Kazandığımız için mutluyuz. Hocama da bana veriği forma şansı için teşekkür ediyorum. Bu şansı iyi kullandığımı düşünüyorum" dedi
 

İha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 14:36:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?