6
Mayıs
2024
Pazertesi
TRABZON

CHP’nin oy hedefi %40

CHP’NİN GENEL SEÇİMLERDE OY HEDEFİ YÜZDE 40

Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Yardımcısı Volkan Canalioğlu, genel seçimlerde oy hedeflerinin yüzde 40 olduğunu belirterek “Örgütün bağrından çıkan genel başkan yardımcısı olarak Trabzon'daki hedefimiz de birincilik, Türkiye'deki de" dedi.

CHP İl Başkanlığı binasında bugün bir basın açıklaması yapan Canalioğlu, “Yeni görevimden sonra ilk kez sizlerleyim. Sayın Kılıçdaroğlu’nun tüm Trabzon’a selamı var. Sizlere Ankara’dan selam getirdim. Trabzon’a bugüne kadar önemli katkılar sağladığımızı düşünüyorum. 2009’da çok çalıştık ama halk AK Parti’yi seçti. Ona da saygımız var. Yerel seçimleri kaybettik ama İl başkanlığı olarak görevimizi sürdürdük. Her vatandaşa ulaşmaya çalıştık ve ulaştık. Ancak referandumda 'hayır' çıkmadı” diye konuştu.

“Trabzonlu olarak sorumluluklarımızın farkındayız” diyen Canalioğlu “İktidara talip bir partiyiz. Sizlerin gayretleriyle Trabzon’da tek parti olacağız. Takım oyunu anlayışı ile bugünlere geldik. Seçime kalan 5 ayı çok iyi değerlendireceğiz. İçinizden çıkmış bir insan olarak sorumluluğumu biliyorum. Hedefimiz iktidardır bu yönde çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Canalioğlu, “İl ve ilçe örgütleri ile birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Milletvekili olacak il ve ilçe örgütlerimiz, 10 Ocak akşamına kadar bize bildirecekler. Trabzon siyasetine bakıldığında herkesin milletvekili olma hakkı vardır. Herkes aday adayı olabilir. Şu anda isimlerini bilmiyorum. Ayrıca merkez ilçe başkanımız henüz görevindedir. İstifa etmemiştir” ifadelerini kullandı.

Canalioğlu, CHP’nin genel seçimlerdeki oy hedefini yüzde 40 olduğunu açıklayarak "Bizim hedefimiz yüzde 40. Genel başkanımız da bunu hedefliyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 13:29:04
Güncelleme :5 Ocak 2011 Çarşamba 20:00:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?