30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

'Çiğ yemedik ki midemiz ağrısın'

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, geçmişte yaptıkları hizmetler nedeniyle bugün yargılandıklarını söyledi ve ekledi: "Çiğ yemedik ki midemiz ağrısın." 

Haluk Ulusoy, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Trabzon'daki toplantısı öncesi Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nu ziyaret etti. Ulusoy, "Trabzon'a birçok eser kazandırdık ancak bugün maalesef yaptığımız eserle mahkemede yargılanıyoruz" dedi.

Trabzon'da bulunmanın kendisine mutluluk verdiğini belirten Ulusoy, ”Trabzonlu olarak hep şunu söylüyorum, Trabzon'u seveni seviyorum, ama benden fazla seveni kıskanırım. Havasını teneffüs ettiğim, suyunu içtiğim şehirde hayatımın en güzel günleri geçti. Trabzon'un havasını teneffüs eden insanlar, ancak çok uzun süre dışarıda kaldıktan sonra bu duyguları yaşayabilirler” diye konuştu.

Trabzon sevgisi ve hasreti ile yaşadıklarını anlatan Ulusoy, şöyle devam etti: “Geçmişteki başkanlık dönemimizde Trabzonspor'a ve Trabzon'a hizmetlerimiz oldu. Trabzon futbolun beşiğidir. Bu konuda emeği olanlara teşekkür ediyorum. Futbol Federasyonu Kamp ve Eğitim Merkezi gibi güzel bir eser yaptık, ama bugün maalesef yaptığımız eserle mahkemede yargılanıyoruz. Olsun önemli değil. Hep şunu söylüyoruz, çiğ yemedik ki midemiz ağrısın. Bu eser Trabzon'a yakıştı, yakışıyor da. Keşke tesisi daha da büyütebilsek, Trabzon'a daha büyük hizmetler yapabilsek.”

Başkan Volkan Canalioğlu ise yönetim kurulu toplantısının Trabzon'da yapılmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “Sizleri aramızda görmek çok güzel bir duygu. Futbol Federasyonu'nun kentimizde olması gurur verici. Biz sizlerin yapmış olduğu çalışmadan gurur duyuyoruz. Her zaman sizin yanınızdayız ve destekçiniziz” dedi.


AA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 18:05:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?