5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Cinayet zanlıları adliyede

AKÇAABAT CİNAYETİ ZANLILARI ADLİYEDE

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde kaybolduktan 5 gün sonra cesedi Vakfıkebir ilçesinde bulunan kadının cinayet zanlısı oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan aynı aileden 6 kişi bugün Vakfıkebir Adliyesi’ne çıkartıldı

İlçenin Nefsipulathane Mahallesi'nde yaşayan Nazmiye Çam (26), geçtiğimiz hafta 5 yaşındaki oğlu Umut'u yanına alarak, öğle saatlerinde Merkez İlköğretim Okulu 1. sınıfında okuyan diğer oğlu Murat'ı almak üzere evinden ayrılmış ancak bir daha evine dönmemişti.

Beraber evden çıktıkları oğlu Umut, akşam saatlerinde ilçenin Darıca Beldesi'nde vatandaşlarca tek başına dolaşırken bulunurken, Nazmiye Çam'ın cesedi geçtiğimiz Cumartesi günü Vakfıkebir ilçesi sahilinde dolaşan bir vatandaş tarafından Aydoğdu mahallesinde köprü ayağında bulunmuştu. Nazmiye Çam'ın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, yapılan otopside başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenmişti.

Olayla ilgili aralarında eşi ve kayınpederinin de bulunduğu 6 kişi 2 gün önce gözaltına alınırken, gözaltına alınan kayınpederi AY.Ç., eşi H.Ç. ile aynı aileden S.Ç., M.Ç. ve A.Ç. bugün öğle saatlerinde geniş güvenlik önlemleri altında Vakfıkebir Adliyesi’ne çıkartıldı. Şahısların sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

AKÇAABAT CİNAYETİ ZANLILARI ADLİYEDE
AKÇAABAT CİNAYETİ ZANLILARI ADLİYEDE
AKÇAABAT CİNAYETİ ZANLILARI ADLİYEDE
İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 15:57:05
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 16:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?