5
Mayıs
2024
Pazar
TRABZON

Çukurçayır spor salonuna kavuştu

Trabzon merkeze bağlı Çukurçayır beldesinde belediye tarafından yaptırılan spor salonu bugün törenle hizmete açıldı.

Törene Çukurçayır Belediye Başkanı Sabri Baysal’ın yanı sıra Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, AK Parti Trabzon Milletvekili Cevdet Erdöl, AK Parti İl Başkanı Muhammet Balta ve davetliler katıldı. Törende konuşan Çukurçayır Belediye Başkanı Sabri Baysal, Çukurçayır’ı Trabzon’un örnek bir şehri yapmak için 14 yıldır mücadele verdiklerini kaydederek “Her gün Çukurçayır’ı daha iyi günlere taşımak için mücadele verdik. Halkımızın vermiş olduğu yetkiyi en iyi şekilde değerlendirerek beldemizi bu günlere getirdik. Halkımızın destek ve gücü olmasaydı biz bu hizmetleri yapamazdık. Artık Çukurçayır Trabzon’un her yerinden insanların oturdukları daireleri satarak daire almak istedikleri ve yaşam sürmek istedikleri bir belde oldu. Biz bu görevimiz nedeniyle önce Allah’a sonra 29 Mart’ta halkımıza hesap vereceğiz” dedi.

Kendisine sürekli iftiralar atıldığını da hatırlatan Baysal “Durmadan bize çamur atıyorlar. Biz tüm bu hizmetleri ekibimizle birlikte yaptık. Fazlasıyla eksiğiyle hep birlikte çalıştık. Bize çamur atanlar da daha önce birlikte çalıştığımız insanlardı. Herkes kimin ne yaptığını çok iyi biliyor” diye konuştu.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ise belediye başkanın bulunduğu yerin tabiri caizse Marco Paşası olduğunu kaydederek “Anasıdır, babasıdır, dert babasıdır. O yaşadığı yerdeki insanların dertleri ile dertlenirse belediye başkanı olur. Biz AK belediyeciliğimizi gösterdiğimiz için Türkiye nüfusunun yüzde 75’ini biz yönetiyoruz. Ankara’ya da, İstanbul’a da, Trabzon’a da talibiz” açıklamasını yaptı.
Yapılan konuşmaların ardından spor salonu törenle hizmete açılırken, kick boksçu gençler açılışa katılanlara mini bir gösteri sundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 18:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?