4
Mayıs
2024
Cumartesi
TRABZON

Cumhur'dan Gümrükçüoğlu’na destek

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, 29 Mart’tan sonra Trabzon’u her açıdan modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirterek bu konuda uzman bir isim olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na destek istedi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçim bölgesi Akçaabat'ın yanı sıra Trabzon'da da çalışmalarını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, beraberinde Belediye Meclisi üyesi adayı Eyüp Kitapçı ve İl Genel Meclisi üyesi adayı Ömer Tosun ile İnönü ve Bahçecik mahallerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vatandaşlarla görüşen ve sorunlarını dinleyen Cumur, bu sorunların çözümü için yaklaşan yerel seçimlerin çok büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

 


AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na destek isteyen Milletvekili Cumur, “Trabzon’da alt yapı çalışmalarından, trafik ve imar düzenlemesine kadar kenti yeniden planlayacağız. Bunu başarabilmek için koordineli bir çalışma içinde olmamız gerekiyor. Sayın Volkan Canalioğlu ile bu çalışmaları yapmaya çalıştık. Taleplere Hükümet olarak cevap verdik fakat gördük ki bu talepler yeterli talepler değil. Şimdi hedefimiz iki ayrı planlama ile Trabzon'u yeniden inşa etmek. Bu nedenle her türlü bilgi birikime sahip bir adayla yola çıktık. Adayımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon'u yeniden merkez kent ve büyük şehir standartlarında bir kente dönüştürme konusunda uzman bir isim. Herkesin bu isim çevresinde birleşmesi Trabzon'a büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştu.
Cumur, hedeflerinin 29 Mart'tan sonra Gümrükçüoğlu ile birlikte Trabzon'un her noktasını modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek olduğunu sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 18:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?