30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Cumur'dan içme suyu müjdesi

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon'un en büyük ilçelerinden olan Akçaabat'ın içme suyu sorununun 2009 yılı başında sona ereceğini belirterek "Akçaabat 2009 yılı başında Işıklar İçme Suyu'na kavuşacak" dedi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Cumur, Işıklar İçme Suyu Projesi'nin çok önem verdikleri bir proje olduğunu ifade ederek "Bu proje yıllardır dillendirildi ama gerçekleştirilemedi. Şimdi bu projenin fizibilite çalışmaları tamamlandı.

İller Bankası, Devlet Planlama Teşkilatı ve Orman ve Çevre Bakanlığı ile ilgili yazışmaları yapıldı. Projenin en önemli özelliği Avrupa Birliği (AB) Hibe Fonları tarafından gerçekleştirilecek projeler arasında ilk sırada yeralması. Akçaabat'ın içme suyu sorunu artık çözülüyor. Akçaabat 2009 yılı başında Işıklar İçme Suyu'na kavuşacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 14:24:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan seyis IP: 85.0.245.xxx Tarih : 11.09.2007 13:26:31

ISTE OLAY BU.AKCAABAT IN YENI SISTEMLE MODERN KONTROL SISTEMLERIYLE AVRUPADAKI GIBI TEMIZ VE KONTROLLÜ BIR ICME SUYUNA KAVUSMASI BIR ONUR MESELEDIR.UMARIM KAPSAMLI ILERIYE YÖNELIK BIR CALISMA OLUR HATLAR TAMAMEN YENILENIR.ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIS HATLAR SISTEM DISINA CIKARILIR VE GELECEK 50 YILIN ICME SUYU PROBLEMI CÖZÜLMÜS OLUR.iNANIYORUMKI AVRUPA BIRLIGI DESTEKLEME PROJESIYSE KAPSAMLI BIR PROJEDIR.AVRUPADAKI TECRUBELERIMLE SANIYORUM ICI BOS BIR PROJEYE PARA VERMEYECEKLERDIR.BU ISE PROJENIN SAGLAM HEDEFLERE OTURTURULDUGUNU VE ICININ GERCEKTEN DOLU OLDUGUNU DÜSÜNMEKISTIYORUM.BU ISE ÖN AYAK OLAN HERKESE SIMDIDEN TESEKKÜR EDIYOR HALKIMIZIN COKTANDIR HAK ETTIGI TEMIZ GÜVENLI ICME SUYUNA KAVUSURDA AKCAABAT BIR AYIBINDAN KURTULUR SIMDIDEN KUTLUYORUM BASARILAR DILIYORUM.ISVICREDEN HAMSI