30
Nisan
2024
Salı
TRABZON

Değirmen operasyonuna 17 tutuklama

Trabzon ve Afyonkarahisar illerinde polisin eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği 'Değirmen Operasyonu'nda gözaltına alınan ve yabancı uyruklu bayanları fuhuşa zorladıkları ve insan ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak dün akşam saatlerinde Trabzon Adliyesi'ne çıkartılan 3'ü bayan toplam 17 kişi gece geç saatlerde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Değirmen Operasyonu'nda Trabzon'da gözaltına alınan Ö.A, M.K, A.K, İ.T, İ.O, T.F, N.Ç, B.A, İ.A, İ.O, İ.Ç. ve K.F. ile Afyonkarahisar'dan getirilen Ö.O ve Ç.O. isimli şahıslar ile çete lideri olduğu öğrenilen ve yabancı uyruklu Türk vatandaşı olduğu açıklanan O.Ç. ile O.E ve A.K. isimli bayanlar, dün akşam saat 19.30 sıralarında Trabzon Adliyesi'ne çıkartıldı.

Adliyeye çıkartılan 17 şahıs, Nöbetçi Savcı tarafından ifadelerinin tek tek alınmasının ardından tutuklanma talebi ile Nöbetçi Mahkeme'ye sevkedildi. Gece geç saatlere kadar nöbetçi mahkemeye ifade veren 17 şahıs, saat 03.00 sıralarında tutuklanarak Trabzon Bahçecik Cezaevi'ne gönderildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2007 Cumartesi 12:43:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?